кодування на C для сполучення з РК PIC24FJ128GA010

G

Guest

Guest
Привет
Я роблю свою інженерної підготовки кадрів, і я отримав один великий проект, на взаємодію з LCD 16-бітний контролер pic24fj128ga010 .. використовуючи MPLAB
Я зіткнутися з проблемою кодування,
Будь ласка, допоможіть мені ...... я намагався для цього коду, але не працює# Включити <p24fj128ga010.h>SFR ldata = 0x00D0SFR ldata = 0x00C0;# Визначити RS portDbit.0# Визначити RW portDbit.1# Визначити EN portDbit.2

Непідписані символ AR []={" Hello ");Непідписані довго INT I, J, A;
недійсним затримку (недійсними);
недійсним затримку (вакууму)(для (i = 0; I <= 50; I )для (J = 1; J> 0; J -);)CMD недійсним (недійсними)(RS = 0;RW = 0;АН = 1;затримка ();АН = 0;затримка ();)недійсними даних (вакууму)(RS = 1;RW = 0;АН = 1;затримка ();АН = 0;затримка ();)INT Main ()(PORTE = 0x38;CMD ();затримка ();PORTE = 0x0E;CMD ();затримка ();PORTE = 0x0001;CMD ();затримка ();PORTE = 0x0006;CMD ();затримка ();PORTE = 0x0080;CMD ();затримка ();для (A = 0; A <6; A )(PORTE AR = [A];даних ();затримка ();)в той час як (1);повернути (0);)

ЖК-контролер даних мають специфікації для ініціалізації, очевидно, ваш підтримки ні термінів специфікації (термінів),
а також метод рекомендується для установки інтерфейсу надійно в 8-бітному режимі (відправка 0x38 три рази).

Там можуть бути й інші помилки, але я пропоную, щоб виправити ці питання в першу чергу.

При використанні повної нам інтерфейс, вона більш ефективно перевірити зайнятий прапором, а не за допомогою тривалих затримок, необхідних для деяких інструкцій, я думаю.

1.By замовчуванням порт штирями вводяться, мають у них налаштований на виході?Якщо не налаштувати, використовуючи TRISD зареєструйтесь.
2.Try використовувати деякі затримки перед intializing регулятора.
3.Try, щоб перевірити свій слід intialization, за це перевірити РК керівництво

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back