книг recomanedations для початку Макет інженер

N

NightHawk_099

Guest
Im вказавши нову роботу в якості високопродуктивних аналогових макет інженером, і я хотів би покращити свої знання в цій галузі.Im новачок у цій темі, і буде вічно gratefull якщо б ви могли порекомендувати книгу або дві,
пов'язані з високою продуктивністю ciruit аналоговий формат.У мене є гарна довідкова по електроніці, я просто не знаєте багато про макета техніки.

Большое спасибо.

NightHawk_099 писав:

Im вказавши нову роботу в якості високопродуктивних аналогових макет інженером, і я хотів би покращити свої знання в цій галузі.
Im новачок у цій темі, і буде вічно gratefull якщо б ви могли порекомендувати книгу або дві, пов'язані з високою продуктивністю ciruit аналоговий формат.
У мене є гарна довідкова по електроніці, я просто не знаєте багато про макета техніки.Большое спасибо.

Привіт, як згадувалося в попередніх пошті, в аналоговий формат, практика є більш важливим.Ви можете передати "Арт аналогового формату" Алан Хастингса, голови, присвячені резистор і конденсатор відповідності, питання міграції електронів, ІЧ падіння т.д. Don T спробуйте прочитати всю книгу в самому початку.Там також дві книги із Санкт Джуді на планування та дизайн маски.Вони дуже гарні книги, щоб почати с.
Пошук в Інтернеті за темами, як резистор, конденсатор або транзистор відповідності.Там має бути гарна сума PDF документи доступні.
Постарайтеся зрозуміти ваш процес, по крайней мере, на високому рівні.
Привіт,

Спасибо за прекрасні рекомендації.
renwl:

Я не міг знайти цю книгу Ви sugest (мистецтво аналогових макета дизайну), але знайшов дуже схожі одна.Мистецтво Analog макета Алан Хастингса.Ви маєте на увазі, що книга?

Большое спасибо.Ви маєте рацію ...практика є дуже важливою, і її однією з thigs Мені потрібно більше.Не могли б ви мені крапку в деякій excersises та інше, що має, і такі приклади.У мене є знання ComON центроіди, охоронець кільця, екранування, зменшення шуму conciderations, конденсатора та резистор відповідності, епітаксіальний процес і таке, але тільки theroy, desperedly необхідна деяка практика.

Якщо у вас є будь-які інші книги рекомендувати, я був би дуже вдячний.

Перейти до Франка Maloberti стартовою або намагатися отримати свій документ, він пише трохи про змішаних сигналів формату

Привіт NightHawk_099,
Ви можете знайти книги тут:

Мистецтво Analog макета Алан Хастингса
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=90857&highlight=alan hasting

Ви можете спробувати Джуді святих книг для більш практичних порад.Я припускаю, що ви працюєте в середовищі каденцію.Ви можете зареєструватися в sourcelink.cadence.com.Він надає кошти,
пов'язані підтримки.Ви можете завантажити всі керівництв користувача, і все на цьому сайті.

У Планування робочих місць,
не менш важливо мати добрі знання ваших EDA середовище та інструменти.Спробуйте побудувати досвід у ваші інструменти найближчим часом.Раніше каденції використовуватися для надання багато навчальних матеріалів в підтримку сайту Крит.

Для макета практиці, я МР рекомендуємо Вам пройти макет, ДРК, LVS, RCX в инвертор першим.Потім так само для простих воріт.Потім спробуйте один оп-амп.При збільшенні розміру блоку, необхідно приділяти більше в пів планування.Там повинно бути кілька баз даних, доступних у даному команди DB себе.Постарайтеся зрозуміти і визнати, розташування різних транзистори, порівнюючи його з схематичне.Це буде гарним вправою для Вас в самому початку.

Привіт,

Мистецтво аналог Біблії формату

привет спробувати CMOS макета дизайну дан clien це корисно

Мистецтво Analog макета Алан Хастингса

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back