каналу заряду ін'єкції Передача ворота

A

abcyin

Guest
Привіт, всім, я хотів би зменшити каналу інжекції заряду передачі воротами, я знаю, що цей ефект може бути знижений, вибравши правильний розмір NMOS і PMOS обережно, але це тільки для конкретного вхідного напруги. При зміні вхідної напруги, ін'єкції каналу заряду досі страждає вихідний, тому може хто-небудь дати мені кілька порад про те, як подальше скорочення цього питання? спасибі заздалегідь.

Я не можу швидко знайти посилання на нього, але ви можете використовувати манекен транзисторів, щоб спробувати скасувати його. Теоретично я думаю, що вони повинні бути в два рази менше, хоча через відмінності між звернуто і ефективної ширини / довжини вони значення можуть виробити дещо іншою. Див Q69/Q70 в цій схемі. Кіт.

Ви можете компенсувати заряд ін'єкції для даної операційної точки зі скасуванням, але загальна позиція напруги мода стає загальним зарядом режимі. Так що фокус в тому, спробуйте зробити ваш перемикання на віртуальну опорних точок. Або при низьких вузлів опору, де заряд має кудись йти. Або зробити FET воріт Overdrive / underdrive фіксованих значень, які дозволяють відстежувати більше чутливий з двох вузлів, так що скасування може бути зроблено краще (це може бути розробка та вартості потужності, але це поліпшення один JFET S / HI працювали, великий час для проведення п'єдесталу).

Інше рішення полягає у завантаженні вашого комутатора. з Т. Г. вимикача або з NMOS / заряду каналу МОН залежить від вхідної напруги. При початковому завантаженні ви можете, принаймні, зробити його незалежним від вхідної напруги, а потім зробити вигляд, як загальний режим сигналу на наступний етап OTA того, щоб він відхилив.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back