каденції моделювання

E

ee01akk

Guest
Привіт,
Хто-небудь знає, як відпрацювати CMRR (сінфазной Співвідношення), PSRR (Харчування Відмова співвідношення) і вбив курсу з використанням тренажера каденції на 741 Op-Amp?
Хто може пояснити мені, як працювати в диференціальній отримання мого оп-AMP за допомогою каденції калькулятор?
Спасибо.

Привет
Для вимірювання диференціального підсилення, те, що мені зробити, це додати VCVS для віднімання двох сигналів (на схемі), а потім за допомогою калькулятора на дисплеї посилення цього вузла (висновок VCVS).сподіваюся, що це допомагає.

Привіт,
Якщо у вас є імітіруемих вашій схемі (наприклад, з використанням спектра), і мати необхідні сигнали у вікні відображення сигналу -> запустити калькулятор -> натисніть на кнопку хвиля -> вибрати хвилі у хвилі вікна ->
The waveformId буде буде відображатися в калькуляторі -> чим можна виконати практично будь-яка операція з цієї хвилі (наприклад, віднімати іншого сигналу).
поздоровлення,
hqqh

Привіт,

Ви можете використовувати AC (малий сигнал), для аналізу CMRR, PSRR.
Поставте джерела постійного струму з амплітудою DC = 0, AC = величина 1М (будь вартості) у загальному режимі введення і постачальником енергії для CMRR і PSRR відповідно.
Запуск AC snslysis бажаних оперативної точки та діапазону частот.
Використання калькулятора для ділянки відношення відповідне
В.Ф. сигналів.

Привіт,

Uladz55

PSRR :

Vout = Vn (підключення виходу з opamp негативних термінал)
Vp = GND
VDD 4 0 DC 0 AC 1 (наприклад, між VDD вузла 4, 0)
VSS 5 0 DC 0

Запуск AC аналізу, ділянка Vout

PSRR-:
Vp = GND
VDD 4 0 DC 0 (наприклад, між VDD вузла 4, 0)
VSS 5 0 DC 0 AC 1

Запуск AC аналізу, ділянка Vout

Я не знаю, як на дільниці, хоча CMRR.Я просто розмістив мої питання про CMRR ділянку, будемо сподіватися, кто-то поможет нам!Спасибо.Додано через 55 хвилин:CMRR ділянки:

Нехай Vp = 1, 2 = Vn, 3 = Vout вашого opamp.

VCM 2 3 DC 0 AC 1 (загальний режим вузлів напруги між 2 і 3)
E 1 0 2 3 1.0 (контроль напруги джерела напруги між 1 і 0, і копії, що вузол між 2 та 3 фактори: 1)

. AC DEC 10 1 100Meg

Сюжет DB (V (2) / V (3)),
тобто CMRR = VCM / Vout

Але пам'ятайте, це не точний, оскільки це вимагає PSRR = PSRR, які, як правило, не відбувається.Але це, як це зробили в ці дні, і це appx.(що не в аналоговому)

Я хочу знати, чому в DC VDD дорівнює нулю, якщо робити PSRR моделювання,
таким чином, внесок N транзисторних пари (якщо N вхідний транзистор) від opam є светотеневой кордону регіону.chinito писав:

PSRR :Vout = Vn (підключення виходу з opamp негативних термінал)

Vp = GND

VDD 4 0 DC 0 AC 1 (наприклад, між VDD вузла 4, 0)

VSS 5 0 DC 0Запуск AC аналізу, ділянка VoutPSRR-:

Vp = GND

VDD 4 0 DC 0 (наприклад, між VDD вузла 4, 0)

VSS 5 0 DC 0 AC 1Запуск AC аналізу, ділянка VoutЯ не знаю, як на дільниці, хоча CMRR.
Я просто розмістив мої питання про CMRR ділянку, будемо сподіватися, кто-то поможет нам!
Спасибо.
Додано через 55 хвилин:
CMRR ділянки:Нехай Vp = 1, 2 = Vn, 3 = Vout вашого opamp.VCM 2 3 DC 0 AC 1 (загальний режим вузлів напруги між 2 і 3)

E 1 0 2 3 1.0 (контроль напруги джерела напруги між 1 і 0, і копії, що вузол між 2 та 3 фактори: 1). AC DEC 10 1 100MegСюжет DB (V (2) / V (3)), тобто CMRR = VCM / VoutАле пам'ятайте, це не точний, оскільки це вимагає PSRR = PSRR, які, як правило, не відбувається.
Але це, як це зробили в ці дні, і це appx.
(що не в аналоговому)

для PSRR (Харчування Відмова співвідношення)
Ви coud ввести VIN VDD 0 DC = 3.3 AC = 1
і робити струму розгорнення,
і перевірити Gain і фаза точки ви хочете знати PSRR.

Я використовую струму развертки, то в перехідних хвильових вибирати 20dB.

Привіт,
то отримати diffential можуть бути присутніми у каденції сигналу.

ви можете побачити в меню (хвиля -> Direct -> AC величини і фази).

Чи можемо ми зробити це з допомогою аналізу XF-то?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back