каденції Віртуоз для змішаних сигналів конструкцій

G

Guest

Guest
Привіт хлопці

Я збираюся використовувати каденції Віртуоз в змішаних сигналів Дизайн

Моє запитання про цифрової частини

як цифровий блок вставляється в робочий простір

вона використовується в якості блоку VHDL або verilog фото з I / O порти для
з'єднання з аналогової частини

або вставити як синтезованих netlist генерується Synopsys DC або зіткнутися каденції

в цілому, як для підключення цифрової частини з іншими частинами anakogспасибо всем

"123456" to nie tylko ciąg liczb pierwszych. Okazuje się, że to jedno z najczęściej używanych haseł w sieci. Specjaliści od bezpieczeństwa biją na alarm - większość internautów nie zdaje sobie sprawy, że dostęp do ich konta bankowego, serwisów społecznościowych i skrzynek mailowych jest zagrożony.

Read more...

електрон-Eng писав:

Привіт хлопціЯ збираюся використовувати каденції Віртуоз в змішаних сигналів ДизайнМоє запитання про цифрової частинияк цифровий блок вставляється в робочий простірвона використовується в якості блоку VHDL або verilog фото з I / O порти для з'єднання з аналогової частиниабо вставити як синтезованих netlist генерується Synopsys DC або зіткнутися каденціїв цілому, як для підключення цифрової частини з іншими частинами anakogспасибо всем

AdvaRes писав:Привіт,

Я не знаєте, чи можна це зробити з candece Віртуоз але я знаю, що Synopsys Сабера можемо зробити це.

електрон-Eng писав:AdvaRes писав:Привіт,

Я не знаєте, чи можна це зробити з candece Віртуоз але я знаю, що Synopsys Сабера можемо зробити це.

Як правило, вам буде імпортувати після формат Verilog netlist і DEF файл.У Verilog netlist використовується для створення схематичне і DEF макет.Ви можете почати це як і будь-який інший ячейки в вашому дизайні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back