каденцію інструмент

P

p_shinde

Guest
хто може сказати, як викликати привид інструмент для моделювання розташування .............. свою каденцію інструмент, ВАТ всі команди, щоб дати .......... Завдяки прасад

Привіт, в.о. робить все ур річ з командного рядка або графічний інтерфейс ..... Я знайомий з пізнім ..... що ми робимо, є наступне .... від розташування ... після ДРК ... LVS .... у екстракту (може бути RCX або те, що коли-небудь) розкладка ...... є варіант "ієрархії редактор ".... у вас на це зробити все, що в ........ може опинитися в" Керівництві користувача ", надані постачальником технічно файл / технології .. ... зазвичай говорять в цьому ... особливо налаштований для використання інструменту ур .... , Якщо і все ще потребують деталі вище можете написати тут ... я пошлю у док ..... про commandpromt ... я сліпий .... GD удачі snakudey

ок дякую, нам потрібно будь-якої окремої ліцензії на моделювання привид?? або він вбудований в каденцію віртуозного інструменту ......?? може кожний дати відповідь на це ...... прасад

Привіт, безумовно, необхідна ліцензія для Spectre Simulator і звичайно це за замовчуванням, симулятор і вбудовані.

У цей момент я трохи спантеличений alittle ..... Що я думав, як ур просять "пост моделювання макета". Це робиться після макета закінчився. Так і повинно змоделювали ур мікросхеми / схеми до макета. Якщо і використовували думки каденції (наприклад, для моделювання, а також макет) ... то і повинно бути, які мають ліцензії на моделювання привид ...... в цьому випадку і не буде стикатися будь-які проблеми ..... Якщо ур моделювання інший інструмент (наприклад, HSPICE т.д. ).... то, швидше за все у вас на імпорт списку з'єднань від каденції після макета ....... список з'єднань можна ...... але я не багато знаю про те засобом спілкування ..... Д. Л. К. .. sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back