инвертирующий підсилювач і дільник напруги

M

menewbie

Guest
Привіт, є схема, яка може інвертувати знак тільки позитивний сигнал? Наприклад, якщо вхід 3В, то вихід-3В і якщо вхід-2В, то вихід-2В. Крім того, як підключити вихід дільника напруги для інтегратора? Я використовую 10p конденсатори розділити напруга, але коли я підключити його до интегратору, який складається з операційного підсилювача, резистор (1k) і конденсатор (10й), вихід дільника напруги стає 0В. Я знаю, що опір трансформатора може вирішити цю проблему. Тим не менше, я не впевнений, які правильні значення для вхідного опору і вихідний опір.

Для вашого першого запитання, ти не заперечуєш, щоб падіння напруги діода на виході? Якщо ні, то ви можете досягти мети, діодний міст, який працює як "негативний" випрямляча.

так, їх називають схемами полярності. і може пройти за наступним посиланням. він придбав блок-схему полярності схема розвороту. http://sound.westhost.com/project90.htm

[Цитата = jlee] Для вашого першого запитання, ти не заперечуєш, щоб падіння напруги діода на виході? Якщо ні, то ви можете досягти мети, діодний міст, який працює як "негативний" випрямляча. [/QUOTE] Хм, точність дуже важлива для схеми я намагаюся дизайн. Якщо у мене є падіння діода напруга на виході, то точність буде страждати .... чи є спосіб, щоб компенсувати це падіння напруги діода? Мені потрібна точність до 10uV

[Цитата = menewbie] Привіт, є схема, яка може інвертувати знак тільки позитивний сигнал? Наприклад, якщо вхід 3В, то вихід-3В і якщо вхід-2В, то вихід-2В. Крім того, як підключити вихід дільника напруги для інтегратора? Я використовую 10p конденсатори розділити напруга, але коли я підключити його до интегратору, який складається з операційного підсилювача, резистор (1k) і конденсатор (10й), вихід дільника напруги стає 0В. Я знаю, що опір трансформатора може вирішити цю проблему. Тим не менше, я не впевнений, які правильні значення для вхідного опору і вихідного опору. [/ Цитата] Для першого питання, Можливо, вам потрібно поєднання инвертирующего підсилювача, неінвертуючий підсилювач, компаратор і комутатори для реалізації цієї функції . Для другого питання, то можу дати вихід вашої частоти сигналу? шостий

[Цитата = Chethan] так, їх називають схемами полярності. і може пройти за наступним посиланням. він придбав блок-схему полярності схема розвороту. ч ** P: / / sound.westhost.com/project90.htm [/ цитата] Спасибі за відповідь, але точність дуже важлива в ланцюзі, що я намагаюся дизайн. Схема, показана на веб-сторінці використовується резисторів і я думаю, що для-5В сигнал, схема дасть сигнал 5В. Я хочу, щоб заходу, який буде-5В сигнал при вході 5В.

[Цитата = шоста] Для першого питання, Можливо, вам потрібно поєднання инвертирующего підсилювача, неінвертуючий підсилювач, компаратор і комутатори для реалізації цієї функції. Для другого питання, то можу дати вихід вашої частоти сигналу? шостий [/ цитата] Я бачу ... так, якщо я використовую инвертирующего підсилювача, неінвертуючий підсилювач, компаратор і перемикачі потім площа контура зросте настільки, що я не можу не відповідають всієї схеми в чіпі. Я операційної ланцюг під низькочастотні середовища [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Davood Amerion] так, це ім'я випрямляча. побачити за цим посиланням: ч ** P:. / / www.play-hookey.com/analog/full-wave_rectifier.html повагою, Davood [/ цитата] Я бачу ... дякую за відповідь. Я забув згадати, що точність дуже важлива для моєї конструкції. Таким чином, використання випрямляча було б шкідливо для точності так як опір змінюється на 20% у реальному світі ....

[Цитата = menewbie] ... Таким чином, використання випрямляча було б шкідливо для точності так як опір змінюється на 20% у реальному світі ....[/ цитата] 20% !!!????

Я не думаю, що ви навіть перевірив посилання Davood дав вам, чи не так? Це була хороша посилання, а так як я не думаю, що Ви дивилися, я скопіював рядок тексту з сайту: [цитата] двухполупериодного випрямляча залежить від того, що обидві напівхвилі випрямляч і підсумовуванням підсилювачів точність схеми. Він працює, виробляючи перевернутої напівхвилі випрямленої-сигнал, а потім додав, що сигнал з подвоєною амплітудою до вихідного сигналу в суммирующий підсилювач. У результаті зміна вибраної полярності вхідного сигналу. [/ Цитата] Це не просто діодний міст. Він завжди буде загасити негативна напруга, і, ймовірно, дуже точні. Я впевнений, що це буде настільки ж точні, як ваш наступний етап. Просто зайдіть подивитися, я думаю, вона буде служити вам. З найкращими побажаннями, Роберт

[Цитата = BeeBop] Я не думаю, що ви навіть перевірив посилання Davood дав вам, чи не так? Це була хороша посилання, а так як я не думаю, що Ви дивилися, я скопіював рядок тексту з сайту: [цитата] двухполупериодного випрямляча залежить від того, що обидві напівхвилі випрямляч і підсумовуванням підсилювачів точність схеми. Він працює, виробляючи перевернутої напівхвилі випрямленої-сигнал, а потім додав, що сигнал з подвоєною амплітудою до вихідного сигналу в суммирующий підсилювач. У результаті зміна вибраної полярності вхідного сигналу. [/ Цитата] Це не просто діодний міст. Він завжди буде загасити негативна напруга, і, ймовірно, дуже точні. Я впевнений, що це буде настільки ж точні, як ваш наступний етап. Просто зайдіть подивитися, я думаю, вона буде служити вам. З найкращими побажаннями, Роберт [/ цитата] Я не думаю, ви розумієте, що я мав на увазі в моєму відповіді. Я перевірив зв'язок. Випрямляч використовує резистори. У реальному світі, 5k резистора насправді не мають опір 5000 Ом ... Замість цього, він може мати опір в діапазоні 4000ohms до 6000ohms depedns на typs з резистора. Так що, якщо я використовую це випрямляч, точність всієї схеми буде страждати.

Так, але не всі резистори 5%. Деякі з них 10% (срібна смуга?) Деякі з них 5% (золото), і ви можете отримати 1%, що, як правило, 5 смуг. Таким чином, в резистор 5К, що становить плюс-мінус 500 Ом. Те, що ви можете зробити, це міра кожного з резисторів точність, з хорошим метр му, і знайти двох, які майже ідентичні. Це повинно дати вам те, що вам потрібно, чи не так? Або ви могли б зробити щось подібне з інструментом підсилювач, який має дуже точні резистори лазерного різання, але зазвичай коштує близько $ 20. Я не міг перестати думати вчора ввечері про те, що він, точно, що ви робите. Це могло б допомогти людям допомогти вам. З повагою, Роберт

[Цитата = BeeBop] Так, але не всі резистори 5%. Деякі з них 10% (срібна смуга?) Деякі з них 5% (золото), і ви можете отримати 1%, що, як правило, 5 смуг. Таким чином, в резистор 5К, що становить плюс-мінус 500 Ом. Те, що ви можете зробити, це міра кожного з резисторів точність, з хорошим метр му, і знайти двох, які майже ідентичні. Це повинно дати вам те, що вам потрібно, чи не так? Або ви могли б зробити щось подібне з інструментом підсилювач, який має дуже точні резистори лазерного різання, але зазвичай коштує близько $ 20. Я не міг перестати думати вчора ввечері про те, що він, точно, що ви робите. Це могло б допомогти людям допомогти вам. З повагою, Роберт [/ цитата] Як я вже говорив, я проектуванні цієї схеми на рівні кристала і точність дуже важлива. Навіть 1% може бути надзвичайно шкідливим для ланцюга (ADC), що я намагаюся дизайн.

що це тема для? здається menewbie (тільки) збирається отримати очки! він споживає його точки, як тільки він зрозумів! is'nt це? : D

menewbie, точність повної випрямляча хвилі показаний на сайті запропонований Дауд робить exacly що ви хочете. Мереж Preecision резистор доступні з відносинами відповідають 0,01%. З повагою, Kral

[Цитата = Крав] menewbie, точність повної випрямляча хвилі показаний на сайті запропонований Дауд робить exacly що ви хочете. Мереж Preecision резистор доступні з відносинами відповідають 0,01%. З повагою, Kral [/ цитата] Та я знаю, вони є. Як я вже казав, мені потрібна точність до 10uV. Давайте припустимо, що в мене є вхід 1,5 В, то вихід має бути-3В точно. Нехай значення резисторів бути 20k і 10k. 20k * 0.0001 = 2. фактичний опором варіюється від 19998 до 20002 за 20к резистор. за 10к резистор, опір знаходиться в діапазоні від 9999 до 10001. 20002 / 9999 = 2.00040004 (співвідношення максимум резистори) 19998 / 9999 = 1,9996 (хв відношенням резисторів) прийняти максимальне співвідношення і mutliply його вхідного напруги на 2. 2,0004 * 1,5 = 3,0006 Очевидно, що точність тільки до 1 мВ і НЕ 10uV. Слухайте, я знаю схема робить саме те, чого я хочу, але точність просто не досить добре. Крім того, я вже говорив це багато разів ... Я проектування це на рівні кристала ... Прецизійні резистори дуже важко зробити, і дуже дорого

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back