з-пол та крос поляризації діаграми

A

asturias

Guest
Доброго дня, Чи може хто-небудь визначити фізичний зміст співробітництва та крос діаграма поляризації антени? Яку інформацію можна отримати? Після того, ці моделі у нас може бути ключ, якщо антена отримує сигнал чи ні для певних поляризацій?

співробітництво та крос поляризації вимірюється відповідно до посиланням antenna.if ваша антена кругової поляризації необхідно виміряти як співробітництво і перехресні polarization.it дає і інформація про поляризацію, якщо він RHCP, ліва кругова або еліптична поляризація. Наприклад, якщо ваш передавальної антени подається на фі = 0 і отримав на фі = 0 вона є одним поляризації і, якщо ваш отримувати фі = 90, то вимірювання поляризації був би хрест. Те ж саме відноситься з передавальною антеною. я сподіваюся, що це helps.it було загальне уявлення про те, що це таке. Саджида стосується Мухаммеда.

Привіт, спробуйте прочитати про поляризацію, так: http://www.microwaves101.com/encyclopedia/polarization.cfm електромагнітної хвилі поляризації - це напрямок вектора Е. джерело elmag є антена. Якщо у вас є лінійна поляризація, і у вас є дві антени і ви встановили, що перша антена обертається у напрямі на 90 ° другої антени, ви вимірюєте хрест полярними. Я сподіваюся, що ви мене розумієте

Чи є це по відношенню до ко-і крос-поляризації випромінювання? Або до-і крос-поляризації закономірність? Якщо це останнє, я думаю, що це всього лише посиланням на E-і Н-площинах діаграми спрямованості. Це всього лише спосіб візуалізації третій структури антени.

Я можу сказати вам один приклад. У радіо astronmy, припустимо, ви хочете вчитися пульсарів і ви знаєте, що ви отримаєте поляризований сигнал, таким чином Ви повинні розробити відповідні вашої зондів антени сказати хрест поляризованим. Інформація, яку ви отримуєте, сигнал тепер це буде залежати від вашого застосування! це може бути відстань або поворот інформації і т.д. Будьте конкретними з приводу вашої заяви, то ви можете отримати кращу зворотний зв'язок.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back