з використанням малих MOSFET сигналу без воріт опору

O

olemp

Guest
Що станеться, якщо ми використовуємо маленький MOSFET сигналу (наприклад, BS170) без воріт опору. думаю, що ми використовуємо його з ПОС MCU, як тут: http://users.skynet.be/bk317494/012/012.htm це, ймовірно, викличе до сплески струму ... це надійно? Що таке обмеження його використання без воріт опору. Наприклад ми можемо використовувати його для контролю швидкості невеликий вентилятор в 10 кГц?.

Виступаючи BSS89 малих NMOS сигнал, якщо я не використовую резистора затвора транзистора, то, швидше за все, буде пошкоджено. Я викинути десятки цих транзисторів знайти, якщо проблема дійсно виходить від невикористаних резистори воріт ... і тепер я упевнений, що ....

Є ніяких обмежень, ви можете використовувати його без воріт restistance (МОП-транзистори управляються напругою, тому вам не потрібно резистентності обмежити струм). З повагою. Mr.Cube

[Цитата = mrcube_ns] Є ніяких обмежень, ви можете використовувати його без воріт restistance (МОП-транзистори управляються напругою, тому вам не потрібно резистентності обмежити струм). [/Quote], але їхній внесок ведуть себе як конденсатор. це без резистора миттєвої струм проходить .... принаймні це вірно для влади МОП-транзисторів, але я не знаю, малі транзистори сигнал ..... У мене є моделювання PSpice він .. Також важливим параметром є вихід resistans ПОС MCU I / O. .. але я could't знайти це значення. Тут результат моделювання. Пульс з поточного на 100 пикосекундной:))

[Цитата], але їхній внесок ведуть себе як конденсатор. це без резистора миттєвої струм проходить [/quote] Так, але це ємності дуже мало, у противному випадку MOSFET не буде швидким, як вони. Резистор, як правило, покласти у ворота ланцюга оскільки Є можливість вішати отримати коливань на високих частотах, так що ті, опір і, що ворота конденсатора робить вхідний фільтр низьких частот => означає, що для малих і МОП-транзисторів для нормального використання вам не потрібно resistace (ви можете покласти 10 -100ohm бути на 100% впевнений, але everythig буде робочою добре, навіть без опору). З повагою. Mr.Cube BTW. Є багато інших efects Парс, які не включені в моделювання PSpice, ви робите, тому будьте дуже Точну з PSpice результати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back