зшивання за розміром проти інших отворів?

D

decibel08

Guest
Я працюю над дизайн, який використовує 19.7mil/0.5mm свердлити через більшість сигналів і 28mil/0.7mm свердлити через для вищих ліній струму. Я хотів би додати кілька отворів для зшивання різних землі / харчування літаків і цікаво те, що відповідні за розміром буде для тех. Я хочу використовувати щось менше, ніж 0,5 мм для того, щоб підігнати їх під невеликі райони. Чи має це сенс або я повинен просто використовувати менше з двох існуючих отворів для цієї мети? спасибі

У моїй конструкції я використовувати найменший розмір готового отвору будинок фабрики влаштовує, як правило, 0,25 мм, і мати їх наметове старше. Я кажу готового розміру отвору, тому що я не впевнений, і все одно, що бурити вони дійсно використовують. Тепер, якщо ви очікуєте деяких великих струмів через тих, через вас, можливо, захочете використовувати меншу кількість великих отворів просто так вважати отвори не отримує вихід з рук. Луч

Як налаштування зшивання отворів залежить від того, чого ви хочете досягти. 1. При додаванні отворів є itended для збільшення поточних потужностей, то ви можете використовувати більший діаметр свердла і менше отворів. У цьому випадку, я завжди точно розрахувати, скільки отворів, мені потрібно буде проводити струм. Простий спосіб дізнатися це, необхідно використовувати для обчислення пі кола з допомогою свердла потім використовувати цю окружність в будь калькулятор ширина сліду, щоб дізнатися, скільки струм, кожна через можуть нести і скільки підвищення температури я хочу дозволити. (Звичайно протягом барель покриття через складе близько 1 унція) 2. При додаванні отворів є itended для екранування, ніж я міг би підійти до цього дещо інакше. Для екранування, я зазвичай хочете використовувати менші за діаметром, але використовувати їх більше, щоб створити щось ліс ефект зміщення кожного рядка на 50%. Якщо я екранування лінії Тр я, як правило, простір перехідних отворів на 1 мм уздовж Тр лінії і на 2 мм для кожного рядка therafter. З повагою, Eda

У даній ситуації я намагаюся дотримуватися розташування вказівки в специфікації на частини, як LT3480, який показує 18 + GND отворів в якості теплової провідності шлях до площини GND. Я вважаю, що головна мета полягає в створенні як низька індуктивність наскільки це можливо в зворотний шлях і забезпечують хорошу теплопровідність. Дякуємо за поради - я, можливо, доведеться дотримуватися навколо цієї конференції та дізнатися додаткову річ або два ...

Ті, перехідних отворів в першу чергу теплові, ви можете отримати струм в с топ-шар міді, але ви не могли б отримати тепло. Я написав записку про те, як зробити теплових перехідних отворів в сліди в Altium, але навіть якщо ви використовуєте інший пакет EDA Ви могли б хотіти перевірити посилання згадується. Загальні рекомендації тримати отворів 0,3 мм або менше, намет їх з точкою soldermask 0,1 мм більше, ніж отвір на верхній стороні, щоб запобігти вологу, і малюнок паяльної пасти в шаховому близько 60-70% покриття. Ви повинні також перевірити за LTC щоб побачити, якщо у них є більш докладні рекомендації по цій частині. Якщо у вас є земля площині, теплових перехідних отворів забезпечить шлях, щоб допомогти отримати тепло. Якщо ні, то покласти стільки міді, як можна на нижній шар і це допоможе розсіювати тепло. Якщо тепло проблеми і PCB встановлено близько до металевий корпус, ви могли б поставити теплові панелі (наприклад, 3М або Laird) між нижньою області міді і додаток до радіатора геть.

Дякую за поради - я, можливо, доведеться дотримуватися навколо цієї конференції та дізнатися додаткову річ або два ...
Я був інженером протягом 40 років і працювали на більшості все під Сонце і справді є дещо дізнатися тут. Я читав повідомлення, що тут часто служать упокорити мене, показуючи мені, скільки я не знаю. Луч

Спробуйте отримати IPC-7093 специфікація, воно охоплює складання проектування і виробництва питання, пов'язані з нижньою припинено компонентів і теплових перехідних отворів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back