зразку C код для FPGA розпізнавання зображень

T

T_Finn

Guest
for an fpga board that would allow a digital image to be processed and matched to a digital image stored on a computer hard drive.

Я працюю над проектом, розпізнавання цілей і хотіли б придбати зразків C алгоритм
для FPGA рада, який дозволив би цифрових зображень для обробки і відповідністю для цифрових зображень, що зберігаються на жорсткому диску комп'ютера.Я отримав кілька кодів для інших застосувань FPGA, але я не змогла знайти розпізнавання C кодування, будь ласка, допоможіть !!!!!!!!!!Спасибо заранее.

Прохання роз'яснити, як C ставиться до ПЛІС.Кращі ПЛІС алгоритму, написаний на мові опису апаратури таких як VHDL чи Verilog.

Немає проблем.C є алгоритм, який описує те, що ви хочете досягти.Вона перетвориться в VHDL через Afterwhich програма конверсії Netlist створений в каденції або інші друковані програми платі.У мене є керівництво, FPGA описує деякі прийоми програмування на С , але вона не містить ніякої обробки зображень приклади програм, щоб я почав.Необхідність C посилання !!!!!!

PLZ допомогти мені про кодування в C за відбитками пальців recognization

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back