знати

I

ilop

Guest
Helloo,
Я новачок в цій мові програмування (VB, Visual C та Delphi)

У мене є кілька питань, я сподіваюся, що є хтось відповість на це
1.коли ми використовуємо В.Б., Visual C та Delphi?
2.Які переваги і недоліки використання їх?

В.Б. і Дельфи дуже схожі ...але я б вибрав В.Б. ...Тому що його простіше використовувати ...Я вважаю, що C є оптимальним для зв'язку з ПК порти ..."Регулярний" C відрізняється від Visual C , тому що ви можете зробити програми, які будуть працювати більше в середовищі Win ...I `M не таким професійним дізнатися вашу самоврядування ...

В. Б. є гарним вибором, якщо ви хочете зробити просте програмне забезпечення під Windows з хорошими користувацьких інтерфейсів.Б. простий у використанні і у вас буде коротким циклом розвитку.

Для трохи більш вимогливих додатків можна використовувати C / C .

C ідеально підходить для нижнього рівня програмування, таких як розробка драйверів.

C / C може бути використана на безлічі платформ.

Delphi в основному Паскаль, так що якщо ви не знаєте, Паскаль, тоді я пропоную вибрати один з двох інших.В. Б., ймовірно, простіше навчитися.С і С дасть Вам більш високу продуктивність.Більшість вікон була написана на C і C .Спасибі, що не розглядають Java.

чому не Java?
звичайно ж трохи повільніше,
але все одно гарний правильний вибір?

Б. дійсно хороша для швидкої розробки програми.Якщо б я був на вашому місці, я б використовував В.Б., щоб я міг зосередитися на проблемі більше як кодування в В.Б. це набагато простіше.Якщо ви не можете зробити деякі апаратні програмування в В.Б., написати DLL в VC і викликати його функцій з VB.Все інше від програмування в VB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back