землі аналогові та цифрові

C

caringin

Guest
Привіт,

Я хочу зробити друковану плату для мого дизайну.Вона складається з мікроконтролерів, аналого-цифровий перетворювач, автомобільний водія, і підсилювач.Чи повинен я відокремити їх землею з мікро-цифрові та інших аналогових?Спасибо.

Лікувати мікроконтролерів, цифрових GND АЦП, Мотор водія, підсилювач і аналоговий GND АЦП у вигляді окремих ланцюгів суб.Використовуйте окремі землі "шляху" на південь схем і пов'язати їх усі в одній точці.

Я сподіваюся, що це допоможе.

bimbla.

Це завжди хороша практика, щоб розділити їх і мати їх вступити в одну точку.Becareful мотора водієм, тому що вони схильні робити SPIKE струми, які можуть бути руйнівними для вашої підставах.Крупной обхід лінії електропередачі, що теж.Конденсатор значення від 47uF до 0.01uF хороші.

Привіт,

Я використовую Motor Driver IC, L293D H-міст.Чи потрібно мені користуватися об'їзними капсул?Чи повинен я також необхідно оптопари в окремий вихід з мікро-і Н-міст?Друг розповів мені, що є висока ймовірність того, що тече з Н-міст потоки введення мікро?Я використовую 12 В для H-міст і 5 В для Micro.

HI caringin

Використання об'їзних конденсатора.Прислухайтеся до свого друга.З повагою!TyTy

wwfeda пише:

Це завжди хороша практика, щоб розділити їх і мати їх вступити в одну точку.
Becareful мотора водієм, тому що вони схильні робити SPIKE струми, які можуть бути руйнівними для вашої підставах.
Крупной обхід лінії електропередачі, що теж.
Конденсатор значення від 47uF до 0.01uF хороші.

зв'язати аналогового на цифрове GND GND, використання феритових кілець.Обряд опором буде придушувати шипами ESP від пускових струмів двигуна.Все найкраще для цього проекту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back