згортки і LTI системах

P

purnapragna

Guest
Привет я хочу знати:
Чи є інтеграл згортки застосовується лише до LTI систем?Я маю на увазі, що це умова, яка повинна бути накладено на систему так, щоб знайти відповідь імпульс його можна використовувати інтеграл згортки.Щоб бути більш eloborate, якщо система повинна задовольняти вимогам щодо властивостей чи будь-якої достатньо, щоб знайти свій імпульс відповіді, використовуючи інтеграл згортки?

Thnx

пурна!

Я думаю, Dont згортки застосовується тільки до системи LTI.Див Теорія адаптивних фільтрів, наприклад, вихідний сигнал, є згортка під час вхідного сигналу з адаптивні фільтри coeficient, незважаючи на той факт, що фільтри coeficient змінюється з часом, очевидно, адаптивні фільтри не є інваріантної в часі, та операція пакунки залишаються застосовними.Це просто думка, то я не скажу вам, що це 100% маєте рацію, counteroppinions є Wellcome.

Про фільтри адаптивні:
у разі, ур адаптивних фільтрів стаціонарна (TI), тому, можна використовувати пакунки.
а в системі, як:
Y = TX (T)
Ура Sys.Весь час Т-Варіант ".
і я думаю, що згортки, відноситься тільки до систем LTI.
поки

purnapragna пише:

Привет я хочу знати:

Чи є інтеграл згортки застосовується тільки до LTI систем?
Я маю на увазі, що це умова, яка повинна бути накладено на систему так, щоб знайти відповідь імпульс його можна використовувати інтеграл згортки.
Щоб бути більш eloborate, якщо система повинна задовольняти вимогам щодо властивостей або будь-якої достатньо, щоб знайти свій імпульс відповіді, використовуючи інтеграл згортки?Thnxпурна!

Ні, це не відповіли на моє запитання.Будь ласка, прочитайте його більш чітко.

Thnx

пурна!

Так, це неможливо.
Ми безпосередньо використовувати як лінійність і часу invariency властивості систем LTI до доведення теореми.(пам'ятаєте власності Sifting імпульсної функції, які допомагають нам будувати інші сигнали, на основі інтегрального імпульсів ...)
Таким чином, неможливо використовувати convoloution інтегральні для не LTI-систем.
Погляньте: http://cnx.org/content/m10085/latest/

Я відчуваю, що інтеграл згортки valied тільки для систем LTI, а не для всіх систем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back