зв'язок дроту моделювання в HFSS

L

LTCC

Guest
Привіт, хлопці. Я хочу, щоб імітувати interconnetion між мікрополоскових і MMIC майданчик, і я використовую два паралельних проведення зв'язку, щоб з'єднати їх, але я не знаю, як налаштувати зосередженими порт для MMIC майданчик. Хто-небудь може дати мені кілька порад? Все, що буде вітатися.

Зверніть увагу, що HFSS має два майстрів для створення зв'язків проводів. Ви можете використовувати зосередженими портів в якості відправної точки. Їх застосування engineeriing співробітників корисно також. Я хотів би почати там із запитаннями.

Велике вам спасибі, Azulykit. Я вже запитати інженерних Ansoft про моделювання дроту облігацій. Я за допомогою майстра, а також я використовую зосередженими порт. Проблема в тому, я не знаю, як підійти до MMIC майданчик, просто використовуйте 50ohm лінії микрополосковой стояти за це? Матеріал Ansoft пропонує використовувати зосередженими порт для підключення зв'язок провід безпосередньо, не MMIC майданчик, але результати, здається, неправильно. Чи є у вас які-небудь ідеї з цього приводу?

Привіт зосередженими порт, схоже, не діє, якщо ваша робоча частота до ~ 20GHz Додати мікрополоскових частина в облігації, використання мікрополоскових порт хвилеводу і deembeding до площини посилання облігацій. Ви видаліть помилку калібрування таким чином,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back