зберегти зображення в петлі в MATLAB

A

a_tek7

Guest
Привіт all.How я можу зберегти декілька зображень в циклі або в циклі з різними іменами в MATLAB? TX заздалегідь.

Звичайно, привласнити змінній, як лічильник. Потім у циклі, зберегти свій імідж незалежно файлу і додавання лічильника. pic1 наприклад, pic2, pic3 і т.д. Я відповів на ваше запитання? Це може допомогти: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/techdoc/index.html

ой, ви праві. Вибачте я забув його. 'FF' це номер кадру (подвійний) і завжди> 0 'grges' (240x320x897 uint8) є матрицею і 3-й 'а' масштабування може вибрати значення від 0-255 (uint8). "Bkage" (240x320 uint8) є 2-матриці і е в (1x256 unit8).

Якщо 'слід' може бути значення до 895, то круглі (Н / 2 +500) може бути до 948. Так як розмір (grges, 3) = 897, ви отримуєте повідомлення про помилку при підключенні значення індексу більше 897. Можливі виправити? - Змінити на "в той час як FF <795. Це буде гарантувати, що ви тільки посилання допустимих індексів - змінити на «круглий (Н / 2 +449) '. Це призводить до зміни діапазону ви аналізуєте, але знову ж таки, забезпечує допустимих індексів. - Якщо це тороїдальне? Ви могли б зробити 898 обернути навколо назад на 1, 899 назад до 2, і т.д. Повідомте мені, якщо я можу запропонувати що-небудь ще

[Цитата = AndyECE] - змінити на "у той час як FF <795. Це буде гарантувати, що ви тільки посилання допустимих індексів - змінити на «круглий (Н / 2 +449) '. Це призводить до зміни діапазону ви аналізуєте, але знову ж таки, забезпечує допустимих індексів. - Якщо це тороїдальне? Ви могли б зробити 898 обернути навколо назад на 1, 899 назад до 2, і т.д. Повідомте мені, якщо я можу запропонувати що-небудь ще [/ цитата], але я повинен був охопити всі кадрі це значить, все 897 кадрів. в той час як слід

Добре, добре, я знайшов проблему. Помилка в рядку imwrite ((рахунок), "background_images ',' jpg '); це 1x1 скалярні, так посилання (рахунок) не визначений. Може бути, ви маєте на увазі щось зробити, як: (кількість) = grayimages (у, х, пт); Це зробило б в (1xcount) вектор. Тримайте мене в курсі!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back