за допомогою реле змінного струму в пристроях

H

hadef

Guest
Привіт хлопці
зробити будь-який орган, тепер, як я можу включити пристрій, що працює на ПС
за допомогою реле

Спасибо заранее

Мені справді потрібно більше пояснень з цього

hadef,
Ви можете управляти пристроєм AC допомогою реле.Важливі параметри реле:
Максимальна напруга контакт.Контакт оцінки напруги різні для змінного і постійного струму навантаження.
~
Максимальний струм навантаження.Реле поточної оцінки є різними для резистивного, лампа, індуктивних навантажень.
~
Напруга котушки диска, яка доступна.Обмоток реле приходять в різні оцінки напруги.Деякі реле призначені для роботи з напругою постійного струму котушки, деякі призначені для напруги змінного струму котушки.
~
Тверде реле є також на різні напруги і поточних оцінок.
~
Я можу бути більш конкретним, якщо я iknow Вашому додатку.
Привіт,
Kral

Погляньте на схемі нижче: вона показує основні концепції використання DC-контрольовані реле змінного струму з навантаженнями ..
Див також: "Як правильно вибрати Relay" за адресою: http://zone.ni.com/devzone/conceptd.nsf/webmain/7C83114818EAA85786256DD400569EB7

Привіт,
IanP
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Для підвищення навантаження слід використовувати контактори (1 або 3 фази) і реле включення або виключити його.Ви можете робити різні логічні функції за допомогою реле часу і напруги / Реле вимірювання.

Кращий спосіб з використанням пристрою з нульовим хрест детектора
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

, Можна використовувати для комутації тиристорів змінного струму навантаження byregarding струму і напруги, межа, і якщо я знайшла схему перемикання тиристорів допомогою я буду sendit к и

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back