за допомогою жорсткого диска замість компакт-дисків в стерео!

H

hassenman

Guest
У мене багато пошкоджених дисків CD стерео (MP3 та аудіо), тому я думав, це було б здорово, якщо я можу замінити компакт-диск з жорсткого диска, на якому я можу розмістити файли, так що моє запитання: чи є в будь-якому разі емулювати дисковод компакт-дисків і зробити стерео думаю, що його компакт-дисків працює досить добре, а то як я можу надати йому звуковий потік CD використовуватися для доставки??будь-яка схема, пропозиція?Whats проблему, я б зустріч, якщо я вирішив піти далі і спробувати реалізувати такий проект?
Привіт

Ви можете це зробити.
Але жорсткого диска нанесений збиток, оскільки коливання і це буде гірше.

Краще, це Conect IPOD, звукові MP3-або MP4 з великим обсягом пам'яті, вони не отримують пошкоджений вібрацією.

ОК, все я хочу, щоб переміщатися по стерео, а не mp3-плеєр або IPOD, так це можливості для ecample, щоб отримати файли з USB флеш-диска!
Я просто хочу файли, які будуть читати з USB-диск, то стерео завершити іншу роботу, як він використовував робити з компакт-дисків, є те, що це можливо, будь-які інші ідеї?

Чи не звичайного жорсткого диска, але і засоби, призначені для ноутбуків.Жорсткий диск ноутбука витримувати набагато більше вібрацій, ніж звичайні, і я думаю, вони підходять для використання в автомобілях.

Я thnik коштувати більше, коли ви використовуєте Hardisk ...........
і це дуже чутливий, Coz його для використання тільки в приміщенні

Якщо ви збираєтеся innstall жорсткий диск у ваш автомобіль переконайтеся, що ви встановите його лежачим на його боці, тому що тоді у відвалах писати голови буде просто струсити і вниз, і не дряпає поверхню, він буде робити, якщо ви встановите це "нормально".

Я був рушійною aroung поганими дорогами всю зиму з моєї Carputer і в мене не було ніяких проблем з диском, Quatum Fireball 15GB.

Я думаю, ви можете використовувати флеш-пам'ять плеєра і connet виходу спалаху для вас в машині радіо або CD автомобіля

своє велике .........
Але всі ми говоримо про вібрації автомобіля ..... якщо б ми могли вирішити цю проблему ................. або ігнорувати її ........ Які схеми пов'язана з жорсткого диска для перетворення цифрового сигналу з жорсткого диска для audiable ....... і як отримати ці цифрові сигнали з жорсткого диска .........

якщо хто знає, що я був би щасливий, щоб дати нам схема з пояснень .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back