заряду батареї AAA, AA

G

galoismaths

Guest
У мене є батареї AAA 1,2 В с л. Хто може сказати мені схему для зарядки цього акумулятора. краще, якщо це відбувається автоматично, я маю на увазі, коли батарея повністю заряджена вона автоматично відключення живлення. Велике спасибі

Існує недостатньо інформації, щоб відповісти на це питання. Зарядка акумулятора вимагає знань про хімію використовується для побудови батареї. Це нікель-кадмієві, літій, або NiMH, чи щось інше? Не всі акумулятори можна зарядити. Вуглецю цинку і більшість alkiline батареї не буде перезарядити і буде текти, якщо ви намагаєтеся його. Моя пропозиція просто купити зарядний пристрій. Вартість зарядного пристрою набагато менше, ніж окремі частини, щоб побудувати одну. Зарядка акумулятора насправді не просто. Ви повинні заряду досить швидко, що вона може бути виконана в досить короткий період часу. Однак, ви не можете заряджати занадто швидко або батареї перегріваються і розоряються. Крім того, необхідно контролювати загальний заряд, щоб знати, коли зупинитися зарядки.

це Pin Ni-MH. Я повинен зробити це сам, бо це мій проект на моєму класі.

Якщо це проект класу, то я б припустив, що вам необхідно вивчити його і дизайн його самостійно. Якщо хтось дає вам схему, що саме ви дізналися? Перший з'ясувати зарядки вимоги до Ni-MH акумулятора ви використовуєте. Потім визначити, яка потужність доступна для вашого пристрою. Далі, розпочати пошук в Інтернеті. Є компанії, які роблять мікросхеми, які спеціалізуються на батарею функції заряду. Є також деякі еталонні конструкції, які можуть бути отримані від виробників акумуляторів. Я думаю, що точка проект класу для Вас, щоб отримати знайомий з процесу проектування, а не просто копіювання чужого дизайну.

Що таке завдання: Схемотехніка? дизайн друкованої плати? просто пайки?

[Цитата = банджо] Якщо це проект класу, то я б припустив, що вам необхідно вивчити його і дизайн його самостійно. Якщо хтось дає вам схему, що саме ви дізналися? Перший з'ясувати зарядки вимоги до Ni-MH акумулятора ви використовуєте. Потім визначити, яка потужність доступна для вашого пристрою. Далі, розпочати пошук в Інтернеті. Є компанії, які роблять мікросхеми, які спеціалізуються на батарею функції заряду. Є також деякі еталонні конструкції, які можуть бути отримані від виробників акумуляторів. Я думаю, що точка проект класу для Вас, щоб отримати знайомий з процесу проектування, а не просто копіювання чужого дизайну. [/ Цитата] Я знаю, що. Але я просто новачок так що мені потрібно кілька порад, щоб розпочати або який-небудь документ [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 36 секунд: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Audioguru] Що таке призначення : Circuit дизайн? дизайн друкованої плати? просто пайки? [/ цитата] Це схемотехніки.

Чи пробували ви пошук в інтернеті? Я зробив швидкий Google і відразу ж знайшов: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/680 У даному документі описані основи і написаний Максимом, які роблять присвячені Ni зарядний пристрій MH-мікросхем. Так як ви новачок, я припускаю, що курс небудь технологій школі або студентів. Таким чином, ви, ймовірно, хочете, щоб дотримуватися використовуючи спеціальну зарядку IC, який робить велику частину роботи за вас. Максим є одним виробником. Пошук в Інтернеті, і ви знайдете інші.

[Цитата = банджо] Чи пробували ви пошук в інтернеті? Я зробив швидкий Google і відразу ж знайшов: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/680 У даному документі описані основи і написаний Максимом, які роблять присвячені Ni зарядний пристрій MH-мікросхем. Так як ви новачок, я припускаю, що курс небудь технологій школі або студентів. Таким чином, ви, ймовірно, хочете, щоб дотримуватися використовуючи спеціальну зарядку IC, який робить велику частину роботи за вас. Максим є одним виробником. Пошук в Інтернеті, і ви знайдете інші [/ цитата] Спасибі вам велике.). Я постараюся зробити це сам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back