запас по фазі від напруги в енергонезалежну пам'ять

G

Guest

Guest
Привіт всім,
Як правило, запас по фазі більше, ніж 45 градусів.Але я серцем р. регулятора напруги в енергонезалежній пам'яті, може менше, ніж 45 градусів від мого керівника.Я не знаю, що це правда.
Якщо ви дизайнер енергонезалежній пам'яті, Ви можете дати мені відповідь?

Великі р., тим більш стабільною Вашого регулятора, і менше телефонувати, коли динамічне навантаження стверджував.На самому чіпі багато паразитних які, ймовірно, генерувати
додаткових полюса навколо ур частоти посилення блоку, ці додаткові полюси буде деградувати ур PM.
так що вибрати PM> 45 або PM> 60 воліють, щоб ур конструкцію більш надійною.

Я думаю, у слід виступати проти нього, чому він призначений р. <45?
Якщо він може конструювати PM> 45, чому він хоче зменшити р. до менш ніж 45?
Може бути, він з інших причин ...!?

Спасибі!
Я думаю, що р. повинен бути більше 45 градусів.

Я думаю, що 45 ступеня використовується для передачі маржі щодо процесу зміни та / або паразитних ип розраховуються навантаження, які можуть вплинути U після виробництва

Theoritically кажучи, будь-яка р. більше нуля, є стабільною.Тим не менше, час, необхідний для отримання вихідного стабільною буде зменшуватися в міру збільшення р.

elbadry пише:

Theoritically кажучи, будь-яка р. більше нуля, є стабільною.
Тим не менше, час, необхідний для отримання вихідного стабільною буде зменшуватися в міру збільшення р.

Спасибі, що ви всі відповіді!
А в мене нові питання:
Якщо точне напруга буде необхідність, архітектури LDO буде використовуватися.Чи важливо для цього додатка.

Карлсон пише:

Спасибі, що ви всі відповіді!

А в мене нові питання:

Якщо точне напруга буде необхідність, архітектури LDO буде використовуватися.
Чи важливо для цього додатка.

Для малих cermic ЛПС конденсатор, як правило, складно зберегти р. більше 45 градусів за всіх умов навантаження.наприклад, з 0mA 150 мА

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back