занепокоєння з приводу проходять металів вище ПМС ковпаками.

• Thread starter jediknight_redmond
  • Start date
J

jediknight_redmond

Guest
Гей, хлопці, я експериментував на проходящей металів на ПМС ковпачків з використанням 0.35PCSG процесу.Що стосується мого першого судового процесу, я використав M1, M2 та M3,
які мають той же мінімальна ширина (0.56um).ДРК помилки були присутні.Я довідався, що мінімальна ширина для M1 та M2, що не буде викликати ДРК помилка 1um в той час як для верхньої металевої M3 є 2um.Як це так?M3 набагато більше, ніж M1 та M2, але чому вона має бути ширшим, ніж інші металу нижче якого я думаю, буде мати більший ефект, оскільки вони набагато ближче до другого полю?Прохання просвітити мене?Якщо у вас є які-небудь діаграми або перетину, намного лучше ..Спасибо, ребята заздалегідь ..

Прикріпити ДРК є результатом мого першого судового розгляду ...

Od marca, w ramach promocji <i>Mobilny Internet Netii</i> i <i>Mobilny Internet Netii dla Firm</i> można kupić Mobilny Internet jako samodzielną usługę - bez konieczności posiadania lub zakupu innych usług Netii, z możliwością darmowego testowania przez okres 30 dni.

Read more...

Може бути, це не має нічого спільного з ПМС ковпака, але з металевої щільності правила?Якщо це ізольований макет тільки ці 3 металевих ліній, щільність правила мають бути дотримані, які вимагають метал поперечник> хв.Ширина для "окремих" дроту.У верхній металевої часто толще, ніж на більш низькому рівні металу,
а також його "окремих" хв.ширина повинна бути більше.
Відзначте, якщо ви отримаєте ті ж самі помилки, ДРК без капелюшки.Якщо так, перевірте вашу ДРК правил.

Я згоден з Еріком ....вище метал має більш мінімальна ширина вимога потім нижній металевої ..... Так воно повинно бути нічого спільного з кришкою ...як немає металу над полями ДРК правила ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back