замінити ДБЖ опечатали LeadAcid акумулятора автомобіля свинцевих??

M

muddasserniaz

Guest
привіт,

Я збираюся замінити ДБЖ опечатали leadacid батарея зі старою машині акумулятор.рейтинг ДБЖ акумулятор 12V 7.2Ah.Незважаючи на те, що автомобільний акумулятор 12V 55Ah.

Я, звичайно, не буде перевантажувати перетворювач з нової батареї встановлюється, просто той же комп'ютер, але хотів би бачити, якщо автомобільний акумулятор може зміцнити резервне час!

Чи є які-небудь проблеми з цим??

Ваш автомобільний акумулятор повинен працювати нормально.

Майте на увазі, що стягнення схема, яка була розрахована на значно менші батареї збирається зайняти більше часу для зарядки автомобільного акумулятора.Збільшення терміну експлуатації означає більше тепла від зарядний ланцюга - Сподіваємося, що вона призначена для тривалої експлуатації при високих температурах.

Будьте обізнані про підвищену небезпеку.Автомобільний акумулятор буде повзти парів кислоти з клітин жерл на прилеглій території.Ось що викликає різке білий вкладами ви бачите на терміналах і навколо автомобільного акумулятора коробки.Автомобільний акумулятор також збирається жерл потенційно вибухонебезпечної водню при зарядці та виконанні - тим вище заряд або розвантаження ставка,
тим більше водню.Ви повинні уникати відкритого
полум'я або іскор в цьому районі в безпосередній близькості акумулятора - зокрема, вентиляційні ковпаки.

Привет
Автомобіль, безумовно, batery поліпшити резервного копіювання,
оскільки Ах більше.Ви повинні повернути більше, ніж ви використовували для зарядки акумулятора 55ah у вашому випадку.Це може бути навіть більше, ніж потрібно Ах розгляді ефективності роботи акумулятора і зарядного пристрою.SMF батареї стягується по-іншому, ніж свинцево-кислотних акумуляторів з затоплених камерах з-за притаманних будівництву і герметизації камери.Перевірте ваш ДБЖ зарядний напруга.Це повинно бути betwen 13,5 до 14,4 В постійного струму.
Навіть SMF зарядки напруги з дуже застосування.
Як
зв'язатися зі мною в разі проблем.
Спасибо
Хари

ДБЖ не побудували таким чином, щоб упоратися давно навантаження.Transformators не вирішили працювати в безперервному режимі роботи.Тоді перемикання MOSFET
в ГС буде поставити на радіатори.краще буде збільшити число MOSFET підключений паралельно якщо ДБЖ т працювати довше, ніж очікувалося.

Потім справа доходить до обвинувачення нинішньої потрібно налаштувати, щоб батареї в зарядженим стані, - повинні відповідати ємність батареї, а.Тоді ви повинні проконсультуватися батареї допомоги по заряджений акумулятор напругою (коли потрібно зупинитися, оскільки заряду батарей була повністю заряджена).Але якщо не неправильним не більш критичною.

muddasserniaz писав:

привіт,Я збираюся замінити ДБЖ опечатали leadacid батарея зі старою машині акумулятор.
рейтинг ДБЖ акумулятор 12V 7.2Ah.
Незважаючи на те, що автомобільний акумулятор 12V 55Ah.Я, звичайно, не буде перевантажувати перетворювач з нової батареї встановлені, тільки один комп'ютер, але хотів би бачити, якщо автомобільний акумулятор може зміцнити резервне час!Чи є які-небудь проблеми з цим??

У новому inbuild UPS більшість з них використовують невеликі трансформатори номінальною, ніж реальною для зниження витрат.Мент їх використання на строк від 10 до 15 minitus.трансформатор працює перевантаження.Якщо ви працюєте їй більше часу він може перегрітися, і знищити його.

На мою думку, ви повинні зберегти первісну структуру ДБЖ.Просто використовуйте автомобільний акумулятор з новим для нього зарядний пристрій (це новий зарядний пристрій буде забезпечити повну зарядку акумулятора в належний час), а також реле для перемикання на акумулятор з внутрішнього один на один, коли нова влада не працює.

З іншого боку, якщо акумулятор автомобіля не є друк однієї, так що будьте обережні з кислотою, він може зашкодити вам, вашій родині та інше.Спробуйте використовувати один або ущільнення.

nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back