задачі про HFSS

Z

zfkyo

Guest
Використовувати програмне забезпечення для моделювання HFSS логоперіодіческая дипольний антеною, яка має 12 пар dipoles.When analying, вікно повідомлення, що менеджер каже: [Помилка] Первісна сітка, процес mesh3d: Не вдається відновити всі поверхні triangles.I Дону 'T знає, як вирішити цю проблему, тому я хочу чиюсь допомогу.

Я тільки що коментарі з використання HFSS і те, що ви повинні зробити структуру як можна більш простим.
якщо врахувати все, і зробити складну структуру, що займе більше часу, а також комп'ютер потрібно більше пам'яті.

Привіт

Я думаю, (як сказав mreza1355), ви зробили свій досить складну структуру, і ви, можливо, навіть створили кілька пересічних 3D об'єктів.спробувати об'єднати їх за допомогою булевих \ об'єднуватися.

Я думаю, що це помилка, що виникає при створенні 3D Mesh, які будуть використовуватися у вирішенні антеною.тому я вважаю це головним чином якась помилка при створенні структури.

Я HVE мали ту саму помилку колись, і я спробував "об'єднати функції, і має фіксоване деякі речі, але в деяких випадках Istill отримав ту ж помилку. Я зв'язався з технічною підтримкою раніше про цю проблему, і він сказав мені, щоб змінити адаптивної Freq . до резонансної частоті. фіксований моя проблема з цією помилкою. Я для тонкої настройки адаптивних частоти.

привіт,

Будь ласка, зверніться до наступної посаду, і моя відповідь

ftopic120694.html

сподіваюся, що це допомагає

zfkyo пише:

Використовувати програмне забезпечення для моделювання HFSS логоперіодіческая дипольний антеною, яка має 12 пар dipoles.When analying, вікно повідомлення, що менеджер каже: [Помилка] Первісна сітка, процес mesh3d: Не вдається відновити всі поверхні triangles.I Дону 'T знає, як вирішити цю проблему, тому я хочу чиюсь допомогу.

Я зустрівся з аналогічними проблемами раніше, і я вирішив його через цю способами:
1 антена є широкосмугового антени, тому для вирішення частоти, то вам краще вибрати середньої частоти смуги частот
2 для diogue: рішення установка для вкладку "Додатково", зробити вибір "ЄЕС нижнього порядку рішення" і змінити цільової близько 0,1
3 рекомендую вам додати оперативної пам'яті І. Г.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back