задачу про транзистор моделювання з використанням наносимо.

G

Guest

Guest
Здравствуйте, все

Я зустрічався з проблемою, коли я намагаюся зробити рівень моделювання транзистора використанням наносимо, він спантеличив мене на кілька днів.Я сподіваюся, хтось може мені допомогти.

Я пишу дуже простим 4-розрядний повний суматор в Verilog, і я синтезу з Synopsys DC і отримати Verilog ланцюгів.
Я моделювання Verilog код, використовуючи Synopsys VCS, і отримати файл VCD.Я перекладаю VCD файлів у векторні стимулом використання vcd2vec команди.і я хочу використовувати цей файл як вектор стимулом для спецій ланцюгів.

Я перекладаю Verilog-Netlist в спецій Netlist використанням nettran сузір'я Геркулеса.

Тоді я почала наносимо, введення списку з'єднань зі спеціями і векторний файл, то завдання вийти.

Перше: Коли я натискаю на ієрархії Explorer в наносимо, я тільки видно зверху, я не можу бачити будь-якої структури.

Друге: коли я моделювати, він розповідає мені про те, векторний файл не вдається підключитися до будь-який вузол ланцюгів.

але, я впевнений, що назви сигналів у векторний файл ідентичні, що в спецій ланцюгів.

Тоді як я можу зв'язати два?

Третє: сигнал відображати тільки вхідні сигнали у векторні файли і всі вихідні сигнали бовтаються, і встановити 0V.

хто може дати мені кілька порад?

THX дуже заздалегідь!цибуля ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back