C
CollinK
Guest
У мене є схема, яка по суті ударної тривоги.Він використовує п'єзоелектричний датчик удару.Основні схеми базується на чіпі LM555, що датчик удару викликає LM555 який управляє транзистор, який управляє роги.555 чіп використовується в стандартній конфігурації режиму.Схема працює правильно за винятком того, коли він перший живиться датчик удару будуть реєструвати помилкових ударів і сигналізації згасне.Після цього все працює правильно.Кожен свіжі сили на подарунки цю проблему.
Я хотів би якимось чином запобігти 555 від реєстрації помилкових імпульсів тригера при запуску, але все, що я намагався не працює.Я пробував різні схеми з конденсаторів і резисторів, щоб спробувати зберегти низький рівень на скидання або запобігти викликати показ, але я просто не потрапивши на правильні кроки, щоб зробити це.Правда я кілька нових для електроніки.Хто-небудь є які-то поради, як запобігти початкового запуску дивина спрацювання сигналізації?Спасибі!
Я хотів би якимось чином запобігти 555 від реєстрації помилкових імпульсів тригера при запуску, але все, що я намагався не працює.Я пробував різні схеми з конденсаторів і резисторів, щоб спробувати зберегти низький рівень на скидання або запобігти викликати показ, але я просто не потрапивши на правильні кроки, щоб зробити це.Правда я кілька нових для електроніки.Хто-небудь є які-то поради, як запобігти початкового запуску дивина спрацювання сигналізації?Спасибі!