ефективна діелектрична проникність щілинної лінії

N

nassim1

Guest
Привіт, Є хтось знає формулу ефективної діелектричної проникності щілинної лінії? Спасибо заранее, Насс

Привіт, Так Дана стаття рівнянь для ефективної діелектричної проникності розрахунок щілинної лінії ... «Закритий форму дисперсійних моделей для поширення характеристики щілинної лінії з втратами в ЗМІ з диригентом Товщина" --- --- Манджу

Привіт Manjunatha_hv, Так, я знайшов їх з книги Гупта. Велике спасибі за назву статті, яку Ви надали мені, це добре. Будь ласка, не могли б ви допомогти мені в наступний крок: Я хотів порівняти п (трансформатор свою чергу раціону) з трьома методів, описаних в літературі, які полягають в наступному: 1. Використання папери 'транзисторів щілинної лінії "Кнорр: IEEE MTT 1974 2. Використання паперу з Das "Узагальнена многопортовие взаємності аналізу поверхні до поверхні переходу між ...» IEEE MTT1993 3. Використання паперу мікрополоскових-щілинний лінії Антар "перехід аналіз з використанням спектральної області ....' IEEE 1992 з 1-ий, п легко вирахувати, але для інших, я виявив важкий наприклад, для другого методу, я не знайшов, як визначити, J0 (.) (Нульового порядку функції Бесселя), тоді як третій Метод це мало ніт складна, тобто вираз я не ясно ... Будь ласка, є ідеї про те, що або хтось може мені допомогти? Спасибі вам заздалегідь, Нассім

просто повідомити Вам, що це нормально для другого методу (Das) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back