енкодер для proteus.needed

A

albert22

Guest
Привіт, я почав використовувати протей, щоб імітувати невелику систему з LCD 16x2, деякі кнопки і ручку. До цих пір я не можу знайти модель для датчика обертання по бібліотеках протей. Є моделі, які я можу отримати, щось схоже на це? http://www.ctscorp.com/components/datasheets/288.pdf відношенні

Привіт, я не бачу поворотний енкодер для протей, але багато хто цього типу датчиків мають квадратурні вихідних сигналів, а також при зміні напрямку зміни сигналу фази йоту 90 градусів. Таким чином, ви можете використовувати два генератора імпульсів для імітації кодера.

Proteus Бібліотека ACTIVE / кулачкового перемикача ACTIVE BCD / HEX кулачкового перемикача

спасибі за ваші відповіді, я tryied thumbswitches як Necati сказав, але виходу не квадратура сигнал. Я міг би підключитися випускного вечора на виходах, щоб отримати правильний код. Але вимикач зупиняє для збільшення / зменшення, коли він досягає межі. І це не дуже корисно для імітації введення даних. Я все ще намагаюся налаштувати пару генераторів для отримання квадратурних імпульсів, але я не бачу шляху для створення необхідних імпульсів на натиснення кнопок вгору / вниз. В якості альтернативи можна використовувати UpDown лічильник і випускного вечора, але це вимагає більше схем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back