електромагнітних хвиль

G

Guest

Guest
Я хочу знати, яким electromagnetics є поїздку через повітря, я хочу Dont про його електричні та магнітні поля (напрімер. Звук прибув через повітря, як поздовжні хвилі
тобто вібрації), як може хто-небудь визначити, яким був emw поїздку через повітря і вакуум.

Це не легко пояснити.Рівнянь Максвела визначити спосіб EMV способів подорожі.Ви ТМ і ТЕ хвиль, в одній з магнітного поля визначає напрямок, в якому біжить хвилі, а інший в електричному полі визначає напрямки.В обох хвиль у магнітних та електронних частина ортогональных по відношенню до іншого.

Може бути, вам слід перевірити Feynmann книги для гарного пояснення.Якщо ви хочете я можу завантажити його.

grtz

Подумайте ще раз про те, що ви не хочете, подивившись тут:

http://www.walter-fendt.de/ph11e/emwave.htm

Мігель

посилання показує Теа .... це нормально і цілком зрозумілими

але те, що про ті чи TM хвилі, які мають електричного або магнітного компонента вздовж тобі напрямок руху самої ??..... як ТМ хвиля має електричний компонент подав у напрямку розповсюдження права?

Як можна собі це?

Чи є які-небудь графічні Matlab / вихідний код для створення цих хвиль в 3D?

У мене є анімація, щоб показати, як EMW поширюватися, і я читаю книги, але я Dont хочу цього, я хочу знати, як хвилі поїздок
тобто про те, як фізично реалізувати розповсюдження хвиль.Як можна поширювати в вакуумі?

Вони поширюються так само, тепло сонця або зірок робить корито вакуум.
Це поле.
Мігель

коли E є варіант з плином часу в точці, H будуть випускатися поблизу точки, той
самий принцип у випадку з Н-Е.Так emw поширюється.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back