електричні моделюванні великими антена з КНТ HFSS або FEKO

X

xxgcatz

Guest
Тепер електричний моделюванні великими антени важко диска. Я хочу знати, whch одним з КНТ HFSS і FEKO хороший в електричному моделюванні великими антену! велике спасибі! ура!

FEKO нормально для великих завдань KMPA

Привіт, для електричних великою структурою (кілька довжин хвиль у всіх напрямках) HFSS знаходиться поза грою. Це залишає CST (або тимчасової області в цілому) або FEKO (MoM) Яке програмне забезпечення є кращим, залежить від самої структури. Якщо у вас є тільки невелика кількість металевих поверхонь і діелектричних частин у Вашій структурі MoM буде швидше, тому що у вас є тільки сітка поверхонь. Обмежена кількість металевих частин призведе до дуже мало клітин сітки. Якщо у вас є електричний великих структур з великою кількістю металевих частин і діелектриків (наприклад, складні гофровані роги довжиною 15-20 довжина хвилі) в тимчасовій області буде краще. F.

Привіт George137, FEKO порівняно з КНТ Мікрохвильова студії включив в свій пакет асимптотичні методи високих частот (наприклад, єдиної теорії дифракції; УТД і фізичної оптики; PO) для використання з електричним великих об'єктів. Ви можете також використовувати гібридні методи, наприклад, MoM / УТД або MoM / PO для вирішення проблем. Це especailly хороший інструмент для антени розміщення і EMC додатків. Звичайно, він може виконувати багато інших завдань. Див http://www.feko.info . Вимоги до пам'яті і швидкості обчислень для розв'язання задач зводиться від нормальних Метод моментів за допомогою MLFMM (Multiple рівня швидкий метод mulitpole). Це, однак, частота домену, щоб він використовує поверхні сітки в порівнянні з клітинами в методах тимчасовій області. Кожен різних вирішувач має своє особливе appplications. З повагою, Element7k [цитата = George137] Що таке FEKO особливого? [/ Цитата]

Я б не сказав, що HFSS не може впоратися з великою проблемою випромінювання Я міг би показати результати моделювання дуже великих масивів хвилеводу звичайно HFSS час професійний інструмент дає точних результатів потрібна професійна машина з професійними характеристиками

але як довго HFSS модель зробити, щоб змоделювати і на тому, що система з того, скільки процесорів і скільки оперативної пам'яті? - Не everone можуть дозволити собі дорогі рішення робочої станції ..... метод просто увазі це незалежно від того, хто може сказати ... HFSS = висока частота невеликий тренажер структури?

Привіт, я бачив презентацію Ansoft були вони показали, електричні великі структури, як 12 руку дільник потужності з 600 000 ТЕЦ. Рішення час було близько 1,5 год (для кожного частота. Точці, наскільки я пам'ятаю) Комп'ютер був Sun Enterprise 4500 з 8 процесорів і 8 ГБ оперативної пам'яті. Я перевіряю апаратних ціні після цієї презентації. На даний момент це було набагато більше, ніж 100 000 доларів США! Досить дорого, якщо ви вважаєте, що можна використовувати будь-який код в тимчасовій області для вирішення тієї ж структури на "нормальний" комп'ютер. F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back