експорт поля Е і Н від КНТ, як *. TXT файлів

G

greta_garbo

Guest
Мені потрібна поля Е і Н на 101 частот. Таким чином, я визначив поле моніторів за допомогою макросів-> вирішувач-> набір широкосмугових поле монітора: мін = 0.5GHz, макс = 2 ГГц і крок = 0,015 ГГц. Тоді я 202 моніторів поле і це означає, що 202 результату. Якби я експортувати результати, використовуючи файл-> експорт-> ділянка даних (ASCII), це займе дуже багато часу: (Чи можна зберегти всі результати відразу мені потрібно Ez, НХ і Ну цінності як дійсної та уявної частинами? . Я можу використовувати ШПФ в MATLAB, але я не міг зберегти дані на даний час діапазон (наприклад, час = 0:0.001:5 сек.) я визначив поле моніторів за допомогою часовий діапазон, але коли я зберегти його як TXT, вона зберігає тільки один крок часу. Я знаю, що це так складно, але якщо у вас є які-небудь ідеї, будь ласка напишіть мені.

Hallo greta_garbo, може бути, ви повинні зв'язатися з [електронної пошти] info@cst.com [/ електронної пошти]. Поля функцій експорту баггі. У моїй версії, просто нулі на експорт. Вони працюють над виправленнями. elektr0

Привіт greta_garbo Для одного файлу S11 або S22 і т.д. ви можете просто клацніть правою кнопкою миші на файл і виберіть копіювати. Після цього Ви можете відкрити файл блокнотом і вставляємо в неї. Вона працює на V / S S параметри Частота випадку.

Розглянемо у вас є 101 моніторів частота і ви назвали ці монітори 'Freq = 0.5e9', 'Freq = 2e9 "і т.д. Потім ви можете використовувати макрос, щоб вибрати результати для кожного монітора в петлю і експорту даних. Див приклад нижче: ============================================== ====== Sub Main () для П = 0.5e9 Для 2e9 КРОК 0.015e9 SelectTreeItem ("2D/3D Результати \ E-Field \ е-поле Freq =" & & II "") з ASCIIExport. Reset. FileName (" . \ E_FIELD_FREQ_ "& & II". Дат »). StepX (0,1). StepY (0,1). StepZ (0,1). Mode (" FixedWidth "). Виконати End With SelectTreeItem (" 2D/3D Результати \ H-Field \ ч- поле Freq = "& II &" ") з ASCIIExport. Reset. FileName (". \ H_FIELD_FREQ_ "& II &". Дат »). StepX (0,1). StepY (0,1). StepZ (0,1). Mode (" FixedWidth "). Виконати End With End Sub наступний ========================================= Вам може знадобитися налаштувати макрос для іменування стиль, який ви використовуєте для вашого монітора поле.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back