еквівалентності між слот магнітного дип&#1086

L

legyptien

Guest
Здрастуйте, у мене запитання я накажу по-французьки запитати, якщо можна.Якщо вам дійсно потрібно запитати його англійською мовою, щоб сказати мені, що я буду старатися.Якщо вам потрібно мені зробити щось зробити, щоб моє запитання більш зрозумілим, тому я зроблю це.

Що підводить мене Сьогодні еквівалентності, які, схоже, не дотримуються.Отже, давайте говорити, що я бачу два шляхи, щоб побачити, що еквівалентно щілини і два кошти не дають такий же результат.Думаю, у нас схема, але я спробую, щоб запропонувати питання, а не малюнок, а потім я дам схему, якщо це не зрозуміло.

1) Це звичайна (в літературі) розглянути слот (де всі електричні поля лежать на одній прямій) еквівалентно магнітним струмом.Це пов'язано зі спогадами про принцип еквівалентності (3 пальці на лівій руці і правою, як ми говоримо не про магнітним струмом (це був правою рукою електричний струм)).

Ca з хороша річ.

2) З іншої точки зору, як відомо, що електричне поле еквівалентно петлі (петля, через яку магнітним струмом (не фізичної, але давайте не будемо в цьому докладно, я кажу про подвійність тут)).Наші знамениті слот, який являє собою групу з кількох електричних полів можуть бути проаналізовані під час розгляду вкладу "повний" магнітних петель.

Я пам'ятаю, що магнітне поле завжди знаходиться в тому ж напрямку, магнітне і електричне поле завжди знаходиться в тому ж напрямку, як електричний струм (у мене немає формули на увазі, але вона повинна бути трюк стилі J = Sigma * E (статична)).

Добре для сказавши, що якщо ми розмірковуємо з точки зору 1) або точки зору 2), ми навіть не знайшли!

Спасибо большое!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back