діапазоні RFID

R

rectifier

Guest
Я хочу знати про те, що фактор робить діапазоні RFID залежить? Також я хочу, щоб почати проект з RFID, і мені потрібна максимальна дальність так хто може сказати мені максимально досяжного діапазону для активних і пасивних міток з докладною інформацією ...

Читайте діапазон визначається як максимальна відстань ommunication між читачем і мітки. Читати діапазон типових пасивних RFID продуктів варіюється від 1 дюйма до 1 метра, залежно від конфігурації системи. Читати спектр пристроїв RFID, взагалі кажучи, залежить від наступних параметрів: а) Робоча частота та продуктивність антеною котушки б) У ланцюзі антени і налаштування с) орієнтації антени D) Порушення струму і напруги е) Чутливість приймача F) кодування (або модуляції) та декодування (або демодуляції) алгоритм г) кількість біт даних і виявлення (інтерпретації) алгоритм год) стан операційного середовища (металевих, електричних перешкод), і т.д. З даної робочої частоті, вище умов (- с), пов'язаних з налаштуванням антени та налаштування схеми. Умови (D - E) визначаються схеми топології читача. Умова (F) називається протокол зв'язку приладу, та (г) пов'язана з прошивки програми для інтерпретації даних. Припускаючи, пристрій працює під дану умову, читати спектр пристроїв в значній мірі постраждали від виконання антени котушку. Це завжди так, що більше читати діапазоні очікується з великим розміром антени.

Привіт, у вас є різні види пасивних RFID-карти засновані на різних технологій. Ви безконтактних карток на 125 кГц і 13,56 МГц на основі ISO14443 максимальна відстань: 4 до 10 см (MIFARE 13,56 МГц) У Вас також є VISINITY КАРТИ для 13,56 МГц на основі ISO15693 до 1 метра MAX. У вас також є 914 МГц і 868 МГц карт, які можуть працювати на відстані до 10 метрів і більше! .. Вони також пасивних карт. З повагою, Павло.

Я використовував caliso на основі ISO15693 вони claming 1 метра макс, але я отримав тільки 10 см

НІС документів містить всю інформацію вам потрібно, коли ви починаєте з RFID. Основи та передові інформації. УВЧ діапазоні від 860-930MHz (ISO / IEC 18000-6) має більш високий діапазон! З повагою!

Чи можна дизайн RFID з 2000м діапазон? Як? Будь ласка ....

2 км в діапазоні RFID? Умм ..... Не дуже! (Навіть не UHF, наскільки мені відомо).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back