дуже нової для мікроконтролерів ... Вам потрібно багато допомоги

I

iceboy101

Guest
привіт ... Я дуже нової для microcontoller ... Зараз у мене є мкКл який ATMEL AT89C52. мої питання .. 1. Як запрограмувати цей мікроконтроллер. 2. Чи потрібно якої-небудь рамки? 3. Де я можу знайти схему програміст борту? Спасибо заранее ...

[Цитата = iceboy101] привіт ... Я дуже нової для microcontoller ... Зараз у мене є мкКл який ATMEL AT89C52. мої питання .. 1. Як запрограмувати цей мікроконтроллер. 2. Чи потрібно якої-небудь рамки? 3. Де я можу знайти схему програміст борту? Спасибо заранее цитатою ...[/] Привіт, Для AT89C52 потрібно програміст, я маю на увазі обладнання. Спробуйте ADuC832 роду мікроконтролерів (або знайдіть провайдера програмованих мікроконтролерів) .. Architecturewise немає великої різниці-то ж ядро ​​8052 architecture.You потрібно буде тільки кабель (RS232 послідовний) і програмне забезпечення (безкоштовно), щоб завантажити програму. Проста і швидка ..!!! З повагою, Шарон

Спасибі за відповідь .. U розповів про ADuC832 .. але я не 'мають такі гроші, або в змозі купити. Я хочу побудувати один. Я знайшов деякі діаграми в серії AT89SXX які можна легко запрограмувати безпосередньо з використанням серійних ПК / паралельний порт. Чи є їх що-небудь подібне в AT89C52?? і ще питання. Де я можу знайти хороший книгу з програмування для мкКл в (C / C + +)? Завдяки ..

[Цитата = iceboy101] Спасибі за відповідь .. U розповів про ADuC832 .. але я не 'мають такі гроші, або в змозі купити. Я хочу побудувати один. Я знайшов деякі діаграми в серії AT89SXX які можна легко запрограмувати безпосередньо з використанням серійних ПК / паралельний порт. Чи є їх що-небудь подібне в AT89C52?? і ще питання. Де я можу знайти хороший книгу з програмування для мкКл в (C / C + +)? Завдяки .. [/ цитата] Привіт, Є багато ISP програмованого microntrollers від Atmel. Спробуйте переглянути Atmel website.If це ISP програмованого ви можете використовувати його. Ви побачите, мікроконтроллер з різним обсягом пам'яті, немає. висновків ... і т.д. Але архітектура ядра така ж .. Просто перейдіть по таблиці .. Ciao, Шарон

замість того, щоб піти на 89s52 P89v51rd2 тому вам не потрібен окремий програміст, ви можете завантажити код безпосередньо за допомогою MAX232

Привіт, допоможіть мені. Я приніс PICkit 2. Я створюю окремий роз'єм для програми 16F84A. Це не працює. Комп'ютер-шоу "напруга рівень помилки" Я не використовував RC для годин. Аміл

Привіт Аміл, для рис 16F84A, підключити PICkit2 з'єднання наступним чином: контакт 1 до контакту 4 з ucontroller контакт 2 до контакт 14 контролера контакт 3 до контактів 5 контролера контакт 4 на контакт 13 контролера контактний 5 до ніжка 12 Контролер генератора тут не потрібно. Ви просто підключаєте Pickit 2 з зазначеними висновками PIC16F84 і програми з програмним забезпеченням. Це буде достатньо. Дякуємо.

[Цитата = iceboy101] привіт ... Я дуже нової для microcontoller ... Зараз у мене є мкКл який ATMEL AT89C52. мої питання .. 1. Як запрограмувати цей мікроконтроллер. 2. Чи потрібно якої-небудь рамки? 3. Де я можу знайти схему програміст борту? Заздалегідь спасибі ...[/ цитата] Замість того, 89C52, ви можете використовувати 89S52, яка є провайдером програмовані (ISP Программист лише деякі 4 дроти підключені від паралельного порту комп'ютера на MCU через буфер). Я опублікував кілька інтерфейсів підручники за адресою http://shree-electronics.com/microcontrollers.htm У кінці сторінки, я пов'язав на іншу сторінку, яка описує, як налаштувати домашній лабораторії для мікроконтролерів, зі знімками, що ілюструють KEIL IDE, ISP програміст і посилання для ISP програміст ланцюга. Насолоджуйтесь навчання мікроконтролерів: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back