дрібно-н PLL фазового шуму

H

hmsheng

Guest
Я виміряв fractinal-N PLL. У смузі фазовий шум -80dBc/Hz на целочисленном режимі. Але коли вона працює на дробовим коефіцієнтом режимі в смузі фазового шуму буде -60dBc/Hz. Mash1-1-1 ΣΔ модулятор був використаний для дрібно-N. ΣΔ модулятор завжди знаходиться на обох interger-N і N-fractionan режимі. Але в цілих-N тільки в режимі цілу частина була connnected для мульти-модуль дільника. Я перевірив всі ланцюги, і вони здається все в порядку. Що може бути причиною шуму 20 дБ фазі дегенерації на дрібно-N режим?

Недостатня фільтрація перешкод сигма-дельта шуму або частота понижувальний перетворення складання високочастотний шум через нелінійності.

[Цитата = rfsystem] Недостатня фільтрація перешкод сигма-дельта шуму або частота понижувальний перетворення складання високочастотний шум через нелінійності. [/ Цитата] 1. PLL циклі не може filte в смузі ΣΔ шуму; 2. Я моделюється складання високочастотний шум через CP nonliearies але внесок тільки -80dBc/Hz з 10% CP невідповідність. Це набагато менше, ніж вимірюється -60dBc/Hz. Таким чином, якоїсь іншої причини, то ще?

Ви повинні розробити цифровий фільтр для видалення шуму ΣΔ, а не петля фільтр. Ця технологія називається шуму.

Mash1-1-1 ΣΔ модулятор саме обмеження шуму функції.

Будь ласка, перевірте за допомогою моделювання затримки вплив VDD з точки зору пс / V. Залежно від дільника і ПФО схему фазової модуляції за допомогою харчування шуму можливо. Якщо ви потім імітувати з relaistic індуктивності харчування / опір ви отримаєте можливе джерело фазової модуляції. Якщо сигма-дельта працює на тій же пропозицію він може легко зруйнувати продуктивності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back