до дієз

G

Guest

Guest
Чи можна знати, як програми для передачі аудіо-та пакетів між двома комп'ютерами за допомогою Microsoft Visual C #? HELP ME PLZ .... мені потрібно стільки в нашій дизайн, і ми не знайомі набагато більше на C #.... Завдяки будь-якому
, які готові допомогти мені ..

а наскільки мені відомо, програма може використовувати тільки порт RS232 і було б цікавим, що, як це передачі аудіо сигналу

Ми фактично використовуючи RJ-45 з інтерфейсом карти мережного інтерфейсу (NIC) між двома комп'ютерами через локальну обчислювальну мережу (ЛОМ).У нашій дизайні, ми намагаємося здійснити комп'ютерну Public Address системи за допомогою двох (2) комп'ютери в якості відправника та одержувача.Відправник був мікрофоном для захоплення аналогового аудіо голосом і перетворити його в цифрові біти даних, а приймач був ораторів відтворити цифрових бітів даних назад в аналогову форму.Бити даних передаються від відправника до одержувача по локальній мережі у вигляді пакетів даних (інкапсуляції біт даних буде передаються).Наша задача тут про те, як отримати доступ до цифрових бітів даних і packetize них за допомогою Visual C # ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back