допомогу PLDShell

B

btminzon

Guest
привіт друзям, хтось знає, де я можу завантажити PLDShell?Я шукаю трохи, але нічого на Google ... Мені потрібно до розбирання Jedec файл EP610, я спробував на PalAsm, але немає ep610, просто PALCE610, але я думаю, розібрали результат може бути неправильним.Завдяки Вашій увазі

що стосується

Breno

Привіт Breno,

PLDShell не був вільний робітник.Я вважаю, Intel належить їм в один час.Деякі виробники використовували IC віддати зміна копії, якщо ви купили їх частин.

PalASM результаті може бути правильним.Пам'ятайте, що це оптимізована версія в сумі Продукти формі.Рівнянь не має сенсу, але логіка може бути прав.

Чи є у вас робочі пристрої?Якщо це так, використовуйте версію PalAsm прогнозувати вихід з одного або декількох контактів.Якщо рівняння відповідає фактичної сторони, то ви "добре йти".

Я також зробив Пошук в Google і знайшов цей сайт:

http://www.tcc.edu/faculty/webpages/PGordy/PLDShell/download/index.htm

Він PLDShell 5,0 і, здається, активного посилання на поштову fles для встановлення дисків.

---- Стів

Привіт Стів, спасибі ваш дуже точну відповідь.Таким чином, логіка дійсно має сенс, але в конкретному випадку, цього не робить.Я читав в допомогу PALAsm що в деяких випадках, демонтаж може бути неправильним, а також, що програмне забезпечення не моя IC Я постараюся з PLDShell, але я думаю, це краще, що працюють в логіці htat розбирання PALAsm: Я перехід до Альтера в MAX 3032 з використанням блоків ... Ще раз спасибі!

З найкращими побажаннями

Breno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back