допомогти початківцям вихід (Multi-джерелі в одиницю <converter>

J

jamesjstar

Guest
Привіт, я тільки починав вивчати Verilog, і я використовую ISE 10.1. Я намагаюся зробити користувальницький перетворювач кольору заснований на моєму власному столі, але я отримую такі помилки: Multi-джерелом в одиницю на сигнал, цей сигнал підключений до декількох водіям. може ви, хлопці, допоможіть мені в правильному напрямку? Спасибі! [Код] модуль перетворювача (CLK, colorin, out_rgb); вхід CLK; вхід [11:00] colorin; вихід [11:00] out_rgb; рег [11:00] out_rgb; рег [11:00] RGB, завжди @ (CLK або colorin) починаються випадку (colorin) 12'h000: RGB

Кілька порад: 1. Inthe першого і другого блоку, чому завжди використовуєте CLK в чутливості список, якщо ви не використовуєте, видаліть її. 2.out_rgb є ат / р відповідно до ур інтерфейс і оголошений як рег. це ур повний код, як ви генерації вашого out_rgb. якщо ви не поклав повний код, його важко зрозуміти проблему. U також використовували out_rgb2 який отримує значення out_rgb але оголошені в коді. покласти повний код так, щоб його легко знайти вашу проблему.

Упс, я скопіювати і вставити неправильно частини, це те, що вона має виглядати. Крім того, мені потрібно перетворення зроблено за один такт, ось чому я поклав CLK в чутливості список? [Код] модуль перетворювача (CLK, colorin, out_rgb); вхід CLK; вхід [11:00] colorin; вихід [11:00] out_rgb; рег [11:00] out_rgb; рег [11:00] RGB, завжди @ (CLK або colorin) починаються випадку (colorin) 12'h000: RGB

Модуль перетворювача (CLK, colorin, out_rgb); вхід CLK; вхід [11:00] colorin; вихід [11:00] out_rgb; провід [11:00] out_rgb; рег [11:00] RGB, завжди @ (posedge CLK ) починають випадку (colorin) 12'h000: RGB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back