допомогти мені з синтезом концепція: засувки (2)

M

microe_victor

Guest
Я хотів би подякувати хлопців, які допомогли мені з моїм першим питанням, і тут приходить інша

Мова йде про засувки, нам кажуть, щоб уникнути використання засувки в нашій дизайн більшу частину часу,
Він сказав, що:
, although not impossible. It is also complicated to perform static timing analysis
on designs containing latches, due to their ability of being transparent when enabled. For this reason, designers generally prefer flipflops to latches. "

"Засувки в загальному більше скрутній, оскільки їхня присутність в конструкції дозволяє сканувати ДПФ вставку важче,
хоч і не неможливо. Це також складний для виконання статичного аналізу термінів
по проектах містять засувки, завдяки їх здатності бути прозорими, коли включений. З цієї причини , дизайнери зазвичай воліють тригерів для засувки ".

Дайте, будь ласка, приклади або статті про тих, концепція, спасибо!

Ви можете передати книгу Verilog синтез Bhasker вміти avoiid засувки в вашому дизайні

rakesh1234 пише:

Ви можете передати книгу Verilog синтез Bhasker вміти avoiid засувки в вашому дизайні

Якщо ви воріт годинник тоді буде проблема Clock Skew.
синиця в цілому доцільно і не доторкатися до годинника.
годинник повинні дійти до кожного FF одночасно.
Потім буде прийнято рішення про макс.частоти.

Засувки слід уникати в цифровому конструкцій, оскільки вони викликають терміни пов'язані проблеми.Засувки не мають сигнали і тим самим підвищить поєднанні затримки всій логіці.Засувки також може призвести до небажаних виходи, змінивши логіку в рази.Проекти з клямками стають асинхронними, і це викликає проблеми, пов'язані терміни.

Якщо годинник-строб не можна уникнути, необхідно подбати, щоб не заподіяти термінів проблем, а також небажаної логіки покоління.Якщо засувки використовуються, СТА стає складно і може призвести до проблем.

FF край є чутливою, Glitch проблема коштує менше відбуваються.
Засувка Рівень урахуванням регістру, тому, якщо на вході будь-які збої є на завірений період буде propogated на виході.

Anmol

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back