допомогти з PNP і NPN ланцюгів управління

A

assxdf

Guest
Я хочу знати роботу схеми, будь ласка, допоможіть мені, спасибо

EN високий, Q1 прохід, Q1 колектор низького, так Q2 прохід. EN низький, Q1 зупинки, колектор Q1 = +5 V, так Q2 зупинки.

Завдяки Тоні, я моделював схему використання AWR Office, результат був неправий, коли EN високий чи низький, вихід завжди м +5 V.i ", так здивований.

Де ж вихід вузла? Існує не одна на діаграмі. Крім того, що знаходиться на іншій стороні індуктора? Як можна помітити, що це не можливо, щоб імітувати його Брайан.

Іншого боку індуктора LNA, так що напруга LNA? Чи може це бути розрахована до? Спасибо.
Де ж вихід вузла? Існує не одна на діаграмі. Крім того, що знаходиться на іншій стороні індуктора? Як можна помітити, що це не можливо, щоб імітувати його Брайан.

іншого боку індуктора LNA, так що напруга LNA?
схема, очевидно, призначений в якості харчування комутатора з LNA в якості навантаження. Для отримання без безглуздих результатів моделювання, ви повинні поставити по крайней мере, резистор представляє навантаження, наприклад, 1K. Тоді ви зможете побачити комутатора.

В AWR Ви можете розмістити V_Probe в кожному вузлі Q1 і Q2, то ви можете перевірити, який вузол не є нормальним. Таким чином, щоб перевірити схему. Якщо змоделювати в ADS, ви можете замінити Q1 і Q2 з реальною моделі компонентів, таких як BCW60 і BCW61 для NPN і PNP транзистор, так що ви отримаєте реальний результат. І ви можете замінити ферит з індуктором резистор seriesing. Cheers. PS: Може бути, 1K, як навантаження занадто велика, ви можете розмістити резистор = VDD / IDD МШУ. Це дасть вам більш точний результат.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back