допомогти з мультиплікатором постійного струму (чи є така схема зростання постійного струму напругою

H

hitman1988

Guest
привіт я хочу, щоб розробити низької потужності DC множника, є така схема може піднятися низької напруги (MV-мкВ) в декілька вольт? Будь ласка, допоможіть мені з ним

Право компонент операційного підсилювача. Будучи вхідний рівень так низько, я пропоную вам використовувати вертоліт підсилювача, а ICL7650 або аналогічний. Якщо Ви дати більше інформації я можу бути більш точним (тобто пропускна здатність, рівень сигналу і використання, impedences, поставки доступних і т.д.) Mandi

привіт спасибі за відповідь використанню схеми у зарядний пристрій мобільного телефону для коледжу проектів. Вхідна напруга живлення від антени, а потім виправити його, а потім поставляти її на ланцюг, влада занадто низькому рівні (близько 500 мВ або менш). Важливо лише те, підняти напругу, але напруга постійного струму. пропускної здатності мобільного телефону частоти діапазону. Використання схеми для зарядки акумулятора мобільного без вхідної потужності (за допомогою сили EM в просторі). Якщо є така схема підвищення напруги постійного струму допоможіть мені з ним. якщо ні, то це альтернативне рішення?

Занадто низький рівень, щоб перезарядити батареї. Рівня, необхідного повинні бути настільки високими, що це викличе деякі проблеми для людини через електричного поля. У всякому разі підвищення напруги 500 мВ дуже складно, також вважають, що, коли ви двічі напруга, струм половину (навіть менше через високу продуктивність, схеми) є постійною потужності. Краще всього використовувати сонячні панелі (навіть небагато), щоб отримати деякі ват потужності. Mandi

привіт спасибі за відповідь, але я не хочу використовувати будь-які інші джерела енергії, навіть сонячні панелі ви можете допомогти мені з цим?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back