допомога по технологіям файли для створення Synopsys Milkyway даних

S

s3034585

Guest
привіт хлопці, я хочу, щоб дізнатися різні файли технологій, які потрібні для створення Synopsys Milkyway базі даних. Нижче перераховані файли, які потрібні. 1) технологія файлу (. Тс) 2) GDSII файли (. GDS) 3) TDF файли (. TDF) 4) орієнтація Pad інформацію. CLF файл 5) обмеження файлів (. ШУРС), які містять тимчасові обмеження і годинники Визначення 6) EDIF файл списку з'єднань (. EDF), який містить інформацію про зв'язності 7) Дизайн файл бази даних (. дБ), який містить список з'єднань, терміни і правил проектування обмежень я хочу дізнатися структуру цих файлів, так що я можу створити свій власний файли . Якщо хтось має інформацію про них та посилання ви можете ласка скажіть мені. Це буде gr8 допомоги. Заздалегідь спасибі. Tama

і може отримати більше знань про це файли з ПРОДАНО. якщо і продали потім throu він.

Привіт Arunragavan Спасибі за Вашу відповідь. Я не знаю, що продається Ви можете ласка скажіть мені про це. Заздалегідь спасибі Tama

ПРОДАНО є Synopsys електронної документації. Дізнайтеся Вашу компанію SiteID і зареєструватися на solvnet.synopsys.com. Ви можете знайти в документації онлайн після входу в систему solvnet або завантажити весь комплект в Synopsys FTP

ПРОДАНО містить всю інформацію про інструменти Synopsys і хороший рада для дизайну. краще і повинна читати ПРОДАНО матеріалів. входити в Synopsys FTP і отримаєте ціну. для входу і повинно вимагати EDA пов'язаних ідентифікатор пошти компанії для реєстрації.

тс визначити технологію інформація про процес і за допомогою. як металеві шари, дозволи, кепка, смоли і так далі, буде перебільшенням сказати, зверніться до файлу надавати по Astro керівництва. GDSII це двійковий формат, який зберігає розташування інформації. і використовувати цей формат для tapeout ур чіп зазвичай. Використання GDSII, і може генерувати думку докладно осередку Milkyway. БД є Synopsys певному форматі. і може зберігати дизайн в цьому форматі, і tranform Бібліотека у форматі бази даних. ШУРС обмеження файлу, які зазвичай містять годинник специфікації, визначення многоцикловое шлях і деякі інші обмеження дизайну, якщо ти знаєш синтезу, і знаю, що. EDIF знаходиться список з'єднань форматі.

насправді і можна погуглити з мережі, щоб отримати продається! удачі!

Привіт хлопці Дякуємо за вашу інформацію .. Чи можете ви будь ласка скажіть мені, де я можу отримати для вивчення структури цих файлів, так що допомагає мені зрозуміти їх. Заздалегідь спасибі Tama [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 0 секунд: [/COLOR] [/SIZE] Привіт Спасибі, хлопці за вашу інформацію .. Чи можете ви будь ласка скажіть мені, де я можу отримати для вивчення структури цих файлів, так що допомагає мені зрозуміти їх. Заздалегідь спасибі Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back