допомога обл.

M

muruga86

Guest
Чи може одна допомогти мені у відношенні Atmel Atemga мікро-I / O вибір напрямку

Вона складається з трьох регістрів називається PORTx, DDRx, PINx регістрів для одного порту.

Я просто хочу, щоб перетворити вхідний порт на вихідний порт.Чи повинен я відключити Пулап резистори під час перетворення.і зазнали також сказав, що проміжний крок конвертувати на вході і виході низькому рівні.

це PORTx зареєструватися читатися, якщо прочитані що це буде мати.або тільки PINx реєстри повинні бути використані для введення

Я використав Pic мікроскопії до, де тільки що я буду використовувати TRIS регістрів для перетворення із входу на вихід ............INB одного instriuction.якийсь один допомогти мені, заранее спасибо

Принцип простий
для введення, встановіть DDRx і PORTx для вводу або без тягнути вікна.
Щоб прочитати логічний рівень введення, читати PINx зареєструватися.
Для вихідного набору DDRx на виході і писати PORTx рівні, що вам потрібно на виході.
Ви можете читати зареєструватися PORTx, і ви отримаєте державні реєстри на виході.

Остерігайтеся наступної витримки із заяви дані
Порта шпильки три-заявлено за умови RESET стає активним, навіть якщо не години запущені.При перемиканні між режимами:Tri-State (DDxn, PORTxn) = 0b00івисокий рівень видобутку нафти (DDxn, PORTxn) = 0b11проміжному стані або:підтягування включений (DDxn, PORTxn) = 0b01абовихід низького (DDxn, PORTxn) = 0b10MUSTOCCUR
Як правило, підтягування включений стан цілком прийнятно, а високого impedant середовищане помітять різниці між сильними високого водія і підтягування.Якщо це не так, то біт PUD в SFIOR Реєстрація може бути встановлений, щоб відключити всі підтягування у всіх портах.Переключення між вхідними з висувною і вихід низьких генерує ту саму проблему.Користувач повинен використовувати або:Tri-State (DDxn, PORTxn) = 0b00абовисокий рівень видобутку нафти стану (DDxn, PORTxn) = 0b11В якості проміжного кроку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back