допомагає мені в розробці коаксіального хвилеводу для переходу

A

ashutoshkedar

Guest
Я намагаюся з HFSS для розробки круглого хвилеводу з caxial переходу в Х-діапазоні, але навіть після оптимізації довжини зонда і діаметром від короткостроковій стінці хвилеводу я не зміг отримати пропускну здатність
Хто-небудь може мені допомогти з цим

Привіт,

Може бути, це може допомогти?flyhigh

Вітаю, ви можете "настроювати" пристрій для збільшення пропускної здатності.Ви можете зробити це шляхом буріння і постукуючи отвори в стінці хвилеводу і вставити гвинти.Коли гвинт знаходиться, регулювати висоту гвинт для оптимізації продуктивності, то блокування відкрутити з контргайкою.У лінії з зонда, ймовірно, краще всього працюють, і ви, можливо, буде потрібно більше одного.Ви також можете помістити "шайби" (діелектрична або алюмінію) в хвилевід отвір для налаштування переходу.Це просто виправити, і ви можете пограти з діаметром і місце розташування.Fix шайби з хорошим клеєм qualitity, як тільки ви знайшли найкраще місце (для епоксидної смолою; eccobond 286 або кремнію; RT3145).Я навіть бачив це можна зробити за сталь з розуму!Будьте обережні, якщо пристрій буде побачити великої потужності, як ви можете отримати деякі електричні дуги, спробуйте щось на зразок PTFE шайби, якщо це викликає занепокоєння, і тест на малій потужності.

Якщо все, що ви робите, зонд і backshort, то не розраховуйте отримати багато трафіку.HP була досить гарний дизайн, де вони використовувалися λ / 4 трансформаторів піти опір на зонд, який був centerpin в коаксіальний роз'єм обгрунтованим з іншого боку хвилеводу з backshort скорочення керівництво висоті.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back