додати посилання на складання в CADSTAR

V

v_kumar

Guest
Привіт,
Можна чи, дайте мені знати, як додати посилання на збірку позначення шару, так CADSTAR-10 тільки експортує одне referance номенклатурний який може виявитися корисним в шарі шовкографії

спасибо

Я не дуже впевнений у Cadstar10, але я зробив це за CADSTAR 9 .. Якщо вам потрібно, я можу надіслати вам процедуру ..

Це може допомогти мені, якщо робити це в CADSTAR-10 так ласкаво, дайте мені знати процедуру

Існує ще одна програма під назвою "addatrib", який дублює атрибути на всі верстви хочете.

Він доступний в електронному CADSTAR групи користувачів на Yahoo Groups.
Я постараюся & додати його на цю посаду для вас, як у мене є копія.

Подальша інформація про те, яким & знаходиться у файлі PDF в ZIP.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт V_kumar,

Будь ласка, дотримуйтесь нижче;

1 - Додати assembly_name походження на момент створення слід. (Слід місце в центрі компонент)
2 - від дизайну PCB, генерувати звіт за допомогою додати Асамблеї name.rgf

Сервіс-> Генератор звітів-> Управління Reports-> Add Асамблеї name.rgf

Збережіть звіт в Урі системи.

3 - Зараз імпорт цієї доповіді в процесі розробки

Файл-> Імпорт-> Rinf (виберіть формат) -> Файл звіту

при цьому він буде додати посилання на збірку номенклатурний шар і позиції посилання номенклатурний буде місце, де ви зберегли assembly_name походження.

Не соромтеся звертатися, якщо такі необхідні роз'яснення!

Abhishek

Я намагався з тим, як пояснив abhi002 і вона працює.

Так, я теж намагався це.

І Zuken мало бути відомо про це занадто, собаки - ведення тихо про це ДСР.

Cheers Abhi, найбільш корисним.

Таким чином, основою є те, що ви повинні мати походження установки на шарі ви хочете, щоб бути для кожного компонента слід, які ви хочете працювати.
(це не працює на testpoints тому вони мають потребу у видаленні від. Rep файлу).

Це може виявитися більш швидким способом, ніж при використанні методу я поклав вище, я тел хлопець я отримав його від занадто.

По суті, для кожного refdes на кожному окремому шарі, вона має потребу в атрибуті на цьому шарі їм appropriatly.Потім ви можете знайти & замінити в створюваний звіту буде таким же, як ім'я & потім імпортувати його дюйма

До речі, при пошуку файлу звіту після вибору формату "Rinf", *.* тип файлу в полі показати все.

Також ви можете встановити assembly_name угруповань походження як центр і покласти початок в центрі components.so коли і імпортувати файл звіту, воно буде автоматично помістить посилання на номенклатурний центр компоненти .. він просто економить наш час.

У мене є все моє звернення до імені набору Центру, з тим Pick & створення місця програми Гербер буде їх забрати & не сплутати їх з чимось ще.

Тепер я буду використовувати ваш метод з деяким відповідним чином змінені файли звітів поставити посилання імена на легенді шар при необхідності.
Насправді зробити більше (повторний доповідь) дозволить мені зробити все за один раз, легенди, розстановка малюнок, імена складальний креслення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back