додати відставання сигнал / лінії затримки

Q

qubits1

Guest
Чи є якимось чином я можу додати 1/60sec відставання сигналу без зіпсувати всі частоти в сигналі?

Я думав про лінію затримки, але я ніколи не використовував 1.Може хтось сказати мені, де я хотів би отримати і які я повинен отримати?

Я думаю, всі фільтра можуть бути розроблені для цього.Лінії затримки можна було б використовувати, але це дуже великою затримкою!Що таке верхній частоти сигналу інтересів?

Keith.

Зверніть увагу на "всіх фільтрів" - вони можуть робити те, що ви хочете.Крім того, "зрівняння фільтр" може бути варто подивитися.

Keith.

На жаль, всі фільтру не надає незалежні частоти затримки.Модульованим всіх фільтрів були
для звукових ефектів називають "Flanger".Але вам буде потрібно кілька сотень етапів для досягнення 1 / 60 сек при 20 кГц.
Analog "відро бригади" лінії затримки (наприклад, SAD4096) були використані для звукової затримки, тому що 80-цифрова затримка
схем (ADC-RAM-DAC) є на їхнє місце.

У такому випадку я не впевнений, що я можу додати корисно.Я зробив цифрової затримки, як це було запропоновано МКО.Я зробив зосередженими затримки передачі лінії, але тільки до 1ms або це на 500 Гц.Катушка коаксіальний може бути?Було б корисно знати, чому ви хочете затримки.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back