для тестування друкованих плат з великою кількістю HIDDENED Шорти

G

Guest

Guest
Для перевірки друкованих плат з великою кількістю "" HIDDENED Shorts ""

1.) Харчування настільного владою, використовувати його як джерело струму тільки увімкніть напруга вниз до кінця, і повернути вгору по поточних ручку на харчування близько 100mA або більше.

2.) Що ще можна використовувати в якості джерела струму?

3.) Покладіть джерела струму (RED зонд) на сайті # 1 введення першого черги, і джерело струму (чорний зонд) на вузлі № 2 виходу першої стадії, тому він робить "струмова петля"

4.) Візьміть DVM метра і виміряти напругу кожного вузла в цьому несправний етапі, поки Ви не отримаєте низьку читанні падіння напруги на вузлі або PIN-коду.

5.) Як тільки ви "ізольований" двома вузлами, які отримують низьке падіння напруги, покласти джерела струму червоні і чорні зонда зонда на два вузли і заходи по їх знайти падіння напруги, яке буде "прихованим короткий" Посередник Сліди або між вузлами

6.) Короткий має струм а не падіння напруги

Як це звук?

Так, це основний метод я мав на увазі, як я раніше запропонував використовувати "поточного обмеженого низької напруги", щоб знайти шорти.Щоб захистити ради та пристроїв, важливо не допустити пускових струмів з використанням низької напруги у встановленні того, щоб встановити відповідні поточний ліміт.Ви повинні перевірити, що блок живлення здатний на стабільний поточний обмеженому режимі.

З кількома шорти на чисту владу або шорти на владу літаки, метод може бути не в змозі знайти шорти.

поточного обмеженого низької напруги ", щоб знайти шорти, поясніть, будь ласка, більше?

Whats нинішніх обмежених низькою напругою?

харчування здатне стабільної поточної обмеженому режимі.

Я ніколи не бачив харчування з Актуальна обмеженим режимом?Whats що?

З кількома шорти на чисту владу або шорти на владу літаки, метод може бути не в змозі знайти шорти.

Чому це відбувається?Будь ласка, поясніть?

Цитата:

кілька шорти на чисту владу або шорти на владу літаки, метод може бути не в змозі знайти шорти

Ця процедура не в змозі виявити в шортах багатошарові борту літака з владою у внутрішніх шарах

Як би ви виявите ці тип шорти на декількох дошках шар?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back