для синхронізації двох годин працює на різних Freq?

G

gowrimaharaja

Guest
Як синхронізувати дві години працює на різних Freq?

Якщо різниця невелика, неможливо синхронізувати їх.
Або ви маєте на увазі одну з цієї частоті може бути налаштований зовнішній сигнал?
Остання редакція "ФОМ від 14 грудня 2005 2:20; редактировалось 2 раз в цілому

використовувати PLL
Наприклад CD4046

Мій досвід показує, ви shoulde constrate з цього коду.Ви повинні вразити двох годин.

використання двох тригерів як синхронізації тригерів при siganls хрест з годинником домену в інший домен годинник.Це гарантує, що сигналів latche proeprly з другими годинами.Це також забезпечує метастабільних (який зазвичай відбувається в подібних ситуаціях) aviodance.

Використовуйте режим рукостискання

Якщо ви говорите про одне системним годинником receving даних, отриманих в іншому асинхронним годинник.Ви можете використовувати aynchronous FIFO.Якщо сигнал бере участь лише один біт рукостискання, ви можете використовувати синхронізатор рівня або імпульсно-автомата.

Наді
www.nandigits.com
Netlist Налагодження / ОЕС в реальному часі.

Нанді є хорошим інструментом при еКО?Мені доведеться шукати, завдяки Нанді.

Привіт cheelgo

Так.Гоф, Гейтс-On-The-Fly, є графічної налагодження Netlist / ЕКО інструментом.Я є одним з дизайнерів.Дозвольте мені знати, якщо у вас є які-небудь питання.

Спасибо.

Наді
www.nandigits.com
Netlist Налагодження / ОЕС в реальному часі.

Я дійсно не розумію питання ..

Але я згоден з глушником 3 ..

Якщо Ви хочете синхронізувати з годинником Ви Hafta використанням тригерів перетнути домену години ..

jelydonut

Використання синхронізаторів, коли ви сигналу перетину кордону годинник

Синхронізатор схема використовується як проміжний між двома тригерів (різних частот).Синхронізатор Ця схема може бути змодельовано за допомогою двох засувки включається за допомогою однієї і іншої clk1 бути включений за CLK2.Також зі змінною частотою вплине на вашу провести час різке обмеження, якщо другий флоп знаходиться на високій частоті, ніж перша.

привіт,
Фактично можна сказати чи є в мене працює в раді або хліб у синтезі сегмента .. інструментом EDA

У будь-якому разі ця концепція не створювати невиправданих optimze шляху у розробили двох тригерів за допомогою інструменту "..У знаходяться в виглядати команд скажіть мені, що пошта буде.

, Можна використовувати синхронізатор схема складових засувки ..Jus а йти шляхом ретельного включаючи всі можливі шляхи комбінація також терміни і розрахувати вручну, не порушувати налаштувати і провести час ..

привіт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back