для мене, HFSS є труднощі, щоб дізнатися ....

G

gnaw2003

Guest
: LOL: там виходить кілька простих способів піти?:

Привіт! - Подивіться на ці теми: [URL = http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic62599-hfss.html] підручник [/URL] [URL = http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic59967-hfss . HTML] Посилання [/URL] Пата

для HFSS v.8 ви можете побачити "друкованих квазі-Яги Антена" теми в поточному fourm,

Ви можете перевірити HFSS `файли за допомогою і з ним робити крок за step.I думаю, що це найкращий спосіб.

це легко, якщо ви робите це рука об руку через книгу користувача

HFSS дійсно зручний, але я до сих пір плутають з деякими концепції.

ви можете отримати деякі допомагає від допомоги і підручник, то ви можете спробувати знайти кілька прикладів розроблені і ви можете отримати багато речей, які ви хочете отримати. : Ролл:

Я HFSS початківців використовувати теж. Я думаю, звичайно книга корисна для нас. Це схоже на книгу ADS в. Може хтось Provid кілька порад, як це? :)

я була така ж проблема, коли я почав використовувати HFSS 8.0. я використовував підручник, прочитати підказку і деякі книги з моделювання електромагнітного поля. додається PDF-файл мені дуже допоміг (це огляд), щоб змінити на HFSS 9.1. сподіваюся, це допоможе D.

я хочу завантажити HFSS-огляд-тренінгів. але я havn't достатньо очок, [б] Проведення, як сьогодні, ви не отримаєте ніколи достатньо очок, щоб завантажити що-небудь. Будь ласка, поміняйте ваше повідомлення чином [/B] -. Makswell

Проведення, як сьогодні, ви не отримаєте ніколи достатньо очок, щоб завантажити що-небудь. Будь ласка, поміняйте своє повідомлення так? Вибачте, я новачок, то, що ви маєте на увазі? Хіба це не карати? Чому? Хто може сказати мені? [Б] Я маю на увазі, що спам не допускається у форум [/B]

може бути, це не найкраще місце, щоб написати це: ой, а якщо хтось поміщає файл або посилання в повідомлення він міг повідомити, якщо він англійською мовою було б вільний час для завантаження або відкриття файлів, які не можна читати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back