для вбудованих Ethernet

Y

yashmodi

Guest
Привіт усім

Заплановані проект вбудований сервер для додатків, таких як контроль температури і interdevice зв'язку і хочемо, щоб інтерфейс Ethernet контролер з 8051 основі мікроконтролера.

пошук в мережі я знайшов Про деяких параметрів, як:

1.c58900A контролера Ethernet LAN
2.RTL 8029AS / RTL 8139C
3.using Zilogs Z80Acclaim!Flash мікроконтролери, які й onchip Ethernet MAC 10/100 BaseT
4.Мікрочіпи ENC28j60 (самостійний мережевий контролер з інтерфейсом SPI), який може бути інтерфейс для флеш-мікроконтролерів
5.LAN 91C111 10/100 Ethernet PCI Номер один чіп MAC PHY

Відверто кажучи, я виграш багато Ідея про це і ніколи не працювала на мережевих додатків.

Які різні способи взаємодія мікроконтролера з LAN / WAN?

Будь ласка, допоможіть мені з моїм проектом, і запропонувати будь-які матеріали, які я можу прочитати про те ж.
Велике спасибі
Яш

Хай

Їх ніщо не панікувати з приводу проектів ур ..йому дійсно добре
Z80 є дуже гарним MUC ..але розвиток плат дорогий ...
Натомість є інші дешево 8051 на основі веб-сервера ....спробуйте Кролика основної плати, які йдуть з пекельним речі з ним ..веб-сервер нічого, крім величезного програма зі знаряддями TCP / IP стека і надає API для користувачів за використання TCP
/ IP послуги ....MU З буде сполучена з чіпом Ethernet PHY, яка дбає про всіх фізичних діяльності шар ...

Cude!U відверто необхідно багато вчитися в Інтернеті ..Пошук на деякі існуючі веб-сервер для проектів, збору даних та вилучення ідей ...

або просто покласти ур конкретні питання на цей форум

Сподіваюся допомогла

Helios
H ** P: / / hi.raj.tripod.comДодано через 22 хвилин:Перевірити цю посадуftopic125094.html

Існує щось, зване ETHERNUT проекту, який здійснюється щось, близьке до вашого проекту, але з ЦС AVR ATMEGA, Чехія її через Інтернет, вона має TCP / IP і веб-сервер реалізований на мові C.

намагатися

MC9S12NE64

це Freescale MICRO;

надають магнетизм, і ви зробили sollution.

Я роблю аналогічний проект з використанням AT89S8252 і Digi-One Ethernet модуль у цим посиланням у вас є багато варіантів в Ethernet вбудованого
http://www.beyondlogic.org/etherip/ip.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back