диференційний режим виходу з операційні підсилювачі з поточної навантаженням дзеркало

G

Guest

Guest
Поточна навантаження дзеркало перетворення диференціального струму введення пара у складі одного виходу, якщо я не помиляюся, але мені було цікаво, якщо ми все ще можемо зробити диференціальний вихід з такої структури?хто-небудь може пролити світло на це.

Якщо ви використовуєте поточний дзеркала, тому що навантаження на довгий пару хвостом, то диференційний характер вихід втрачається.Якщо вам потрібна диференціального виходу ви можете використовувати як резисторів навантаження або використання активних навантажень (джерела струму) якщо вам потрібна дуже високим коефіцієнтом посилення, але з високим ризиком зсуву.Є операційних підсилювачів, що мають диференційний другому етапі.Вони використовують активні навантаження і введення другого диференціального підсилювача (друга пара довгий хвостом) в якості вантажу для диференціального струму на виході з першого етапу.Для прикладу подивимося на OPA642 / 3 операційних підсилювачів від Burr-Brown (штат Техас), або з національних LF356

АМІК пише:

Поточна навантаження дзеркало перетворення диференціального струму введення пара у складі одного виходу, якщо я не помиляюся, але мені було цікаво, якщо ми все ще можемо зробити диференціальний вихід з такої структури?
хто-небудь може пролити світло на це.

Головне - якщо вам перевірити два вихідного опору диференціального парі з поточним дзеркало, одне 1/gm, інший патронів | | RDS - які втратять симетричні функції.Кращий спосіб полягає у використанні як діод пов'язано MOS навантаження, або як упереджені поточного навантаження.Тепер крутизну кожна сторона 0.5gm.

Для порівняння в Diff-з операційні підсилювачі, треба розглянути питання схеми стабілізація загальної напруги режимі виводу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back